Var är Twittervänsterns stöd för den våldtagna lärarinnan?

BROTTSLIGHET. Sedan i torsdags sitter en statslös arab, född i Damaskus, Syrien häktad på sannolika skäl för att ha våldtagit en lärare på Brinellgymnasiet i Nässjö för en vecka sedan. 

Den häktade araben är tidigare dömd för våldsamt motstånd. Skolan har skickat in orosanmälningar om honom till socialtjänsten, efter uppgifter om att han har varit inblandad i händelser där det förekommit hot och kriminalitet.

Ändå säger den misstänktes föräldrar att deras son aldrig skulle göra något sådant, det måste ha skett ett missförstånd mellan honom och läraren, enligt Expressen.

-Pettersson är dock undrade över var alla feminister är. De som brukar sätta på sig knutblus och fittmössa mot våldet. Var är Pascalidou, Ernman, Strandhäll, Damberg, Eneroth och de andra kärringarna av alla kön…

Hjälp oss, detta är de nya vikingarna…hjääälp…

TIDIGARE 2018-09-19. Statslös arab begärs häktad, misstänkt för våldtäkt av lärare i Nässjö

BROTTSLIGHET. I går rapporterade vi om att en elev gripits misstänkt för våldtäkt på lärare i en skola i Småland. Idag har den misstänkte begärts häktad. 

Det är en arab, född 1999, som behöver tolkhjälp på arabiska som är misstänkt enligt Eksjö Tingsrätt B 1490-18. Araben är född i Damaskus, Syrien och en så kallad statslös palestinier.

Han är tidigare känd av polisen för narkotikabrott, olovliga körningar, våldsamt motstånd och urkundsförfalskning.

Enligt lärarens polisanmälan ska våldtäkten ha skett på Brinellgymnasiet i Nässjö, i fredags. Den misstänkte eleven har anhållits, har förhörts och förvaras hos polisen i Nässjö.

På onsdag eftermiddag bekräftade jouråklagare Klas Lööf att han kommer att begära att den misstänkte blir häktad. Häktningsförhandling i tingsrätten sker troligen under torsdagen.

Den misstänkte eleven förnekar brott. Enligt häktningsframställan som lämnats in till tingsrätten har brottet ägt rum mellan 12.50 och 13.30 i fredags. Som häktningsskäl har åklagaren angivit att det finns risk att den misstänkte förstör utredningen eller undanröjer bevis om han släpps på fri fot. Åklagaren begär också om tillstånd att få ålägga eleven restriktioner.

-Pettersson säger inget…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “Var är Twittervänsterns stöd för den våldtagna lärarinnan?

  1. Om vänstern agerar när deras älsklingar våldtar och mördar. Då kan de inte förneka att det sker när statistiken kommer.

    Sen finns det ingen prestige i att vara för en våldtagen kvinna, som till på köpet kan vara svenska.
    Feminismen lyser med sin frånvaro och argumenten faller platt till marken.

    Fy fan!

  2. Jag tycker att dessa Hycklare skulle gå omkring med dessa huvudbonader överallt så att man kan skilja dom från vanliga människor, tycker även att
    denna beklädnad kunde sitta på¨hjässan på deras riksdagsmän,och
    den kvinnliga delen kan ju bära förtryckar shalen som tack för alla röster dom fick i senaste. valet?

  3. Början till undergången var att ge kvinnorna rösträtt. Med den så tog känslobaserat trams över från realiteter. Men nu dröjer det bara några få decennier, sedan är sådant trams som kvinnors rättigheter borta ur diskussionerna, tillsammans med HBTQ-fjoll och Genus-trams. På köpet får vi Mohammeds galenskaper och måste ligga med rumpan i vädret 5 gånger om dagen, men man får ta det onda med det goda.

    För det är väl dit ni vill, som det verkar, feminister. Bra, då är vi överens 🙂

    (Bäst att lägga till att detta är en satir)

    • Så satiar vidare. Jag är inte feminist bör tilläggas…men ibland skenar fantasin iväg, var är våra Svenska/Nordiska vikingar till för hjälp idag? 😉

  4. PK-media presenterar idag en undersökning från Novus som säger att 8 av 10 svenskar anser att rasism utövas mot vissa grupper i samhället och dessa grupper är:
    Judar, kategorin invandrare, muslimer, mörkhyade och inte minst dagens omtalade stackars romer.
    Den vita kristna gruppen i samhället näms av någon anledning inte i undersökningen !!!!!!
    Är personligen inte ett dugg förvånad över detta.

  5. valet är är över!
    så nu är vi tillbaks i den skenheliga retroriken, vi gör den stackars våldtäksmannen som är statslös till heders svensk, och skiter högaktnings fullt i de svenska kvinnor som blir misshandlade och våldtagna,
    ursäckta mitt språk, men är mer än less på att vi kvinnor och män i sverige skall bli behandlade som andra sortens djur på gator och torg samt i våra egna hem.
    när de gäller de nykomna o papperslösa finns det rättigheter, pengar och resurser och rättsliga undantag till, ta mig ”svordom” allt dygnet runt.

  6. Det är bara svenska män som våldtar?? Varje fall minst lika mycket ??? Och i detta fall om det hade varit så då hade feministerna vrålat rätt ut !!!

  7. Moderaternas högsta Regionråd M Wengholm har på sin privata facebook skrivit att det är fel att placera ”barn” bland gymnasieelever. Eftersom hon kommit för nära sanningen möts hon av drev av lokalpressen som naturligtvis vet sanningen men väljer att censurera den. Typiskt svensk press och media dom vet sanningen men ljuger och censurerar.

  8. Ståfräs
    Jag tror inte kvinnan vill att detta uppmärksammas eftersom hon inte ville anmäla, hon skrev ju att hon skulle förneka vad som hänt i det längsta.

    Men skolpersonalen var av annan uppfattning.

  9. De famösa F-mössorna har inte fått sitt namn efter sin form eller färg utan för att de sitter på sådana praktF:or.

  10. Våldtäktsparasiter som tillhör dagens svenska stackars utsatta grupper är och ska i alla lägen skyddas, det vet väl alla ?

  11. ”Fasadfeministerna” har ju bara ett agerande . Den enfaldiga, som passar deras politiska agenda.

    Som de även påstår är mångfaldig. Tänk så det kan bli.

Kommentera