Kina tar hand om de muhammedanska barnen

För att förebygga framtida terrorhandlingar, utförda av utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen, så tar Kina hand om barnen från så kallade ”riskmiljöer”!  Man ger dem en uppfostran och utbildning enligt Kinesiska värderingar, detta för att ge dem en Kinesisk värdegrund och förebygga framtida utbrott av muhammedanska terrordåd!

6 thoughts on “Kina tar hand om de muhammedanska barnen

  1. Om det värsta snyftmänniskorna har att säga om dessa skolor är att barnen inte lärs upp till muslimer så behandlas ungarna nog väl i alla fall.

  2. Mycket tufft beslut särskilt för föräldrarna.
    Men mycket nödvändigt för att stoppa islamiseringen.
    Kinesiska myndigheter förstår faran och har ryggrad att fatta de beslut som krävs.
    Med icke infödda islamister kan man tillämpa utvisning.

  3. Jag tror Annie Lööf kissar på sig, när hon ser detta. Det här är lösningen på vårat problem. Alla SD barn ska indoktrineras, enl PK värdegrund…

    • Indoktrineringen pågår ju redan för fullt så jag vet inte vad ytterligare verktyg och metoder PK skulle kunna använda sig av. 😉

    • Ja blir sko-Annie statsminister och får bestämma så blir det nog fullt av SD, AFS och andra högerpopulistiska-elever i skolbänkarna som ska omskolas till trygga mångkulturälskande medborgare !

  4. Kanske nåt Löfven och hans värdegrunds gäng tänker på. Ta barnen av alla som röstad på SD, och ge dem en socialdemo värdegrund, vilket innebär du kan ljuga ,stjäla, våldta och mörda, men röstar du rätt, är allt i sin ordning, du har rått värdegrund.

Kommentera