Miljöpartiet i Borlänge – 100 % somalier

INVANDRING. Efter det senaste valet har begreppet klanröstning börjat synas i media. Det har kanske blivit vanligare men är inget nytt, i Södertälje har det förekommit i åtskilliga år något som Fredrik Reinfeldt och moderaterna hade nytta av. 

Trots att det är en tragedi för det demokratiska systemet så har det sina humoristiska poänger, som när Miljöpartiet åker ur fullmäktige i Vimmerby med en enda rösts marginal.

Borlänges kompetensregn…

Miljöpartiet i Borlänge är ett annat exempel, komedi eller tragedi, beroende på hur man ser på saken.

På sin lista hade Mp 14 namn, överst stod Elina Brodén, som under förra mandatperioden satt i Kommunstyrelsen. Mp fick 2 platser, då som nu, men i år kom Brodén inte ens in i fullmäktige.

Dit kryssades i stället Ahmed Abdiqadir och Mursal Isa, som stod på plats 9 respektive 14, på plats 3 stod Omar Warsame och han har blivit förste ersättare.

Tre somalier i toppen på Miljöpartiet i Borlänge, det tycker jag är lite småkul. Somalierna bestämmer nu vilka miljöpartister som ska sitta i olika nämnder. Undrar om Elina tycker det är kul.

Elina Brodén har arbetat med miljöfrågor i hela sitt liv, men något säger mig att Mp prioriteringar den kommande mandatperioden blir annat.

Miljöpartiet i Borlänge består nu till 100 % av somalier och man måste beundra disciplinen hos somalierna i Tjärna ängar som utnyttjat slöheten hos andra som inte personröstar. Dessutom kan vi på sikt räkna med ännu mer bråk mellan de somaliska representanterna och arabiska, kurdiska och afghanska invånare på grund av den omfattande rasism som råder MELLAN invandrargrupper i Sverige.

-Pettersson säger att detta händer medan sjuklövern ägnar all tid åt  Sverigedemokraterna och hur de ska isoleras…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Miljöpartiet i Borlänge – 100 % somalier

  1. Miljövänligt att kärnväljarna får kommunala lägenheter och 32000kr skattefritt per månad i gåva, när vita svenskar måste ta lån för att fixa bostad? skuldebrevsLagen gäller bara obsoletsvenskar, inte nyadelsmän?

  2. Ny beteckning för dessa Gröna kommunister,som till stor del är bestående av kulört,från halva klotet MPIS…

  3. Aj,aj,aj. Detta blir en verklig tankeställare för alla partier som gullar med invandrare kollektivet för att få deras röster. Nu gäller det att tänka sig för både en och två gånger innan man sätter upp en invandrare representant på valbar plats. Gullungarna verkar bli gökungar istället.

  4. Den här taktiken med person röstningen, kommer säkert att bli mycket större nästa val. Då har vi nog inte många svenskar kvar i Riksdagen…hej o hå..

  5. Säger bara lycka till i kommunfullmäktige.
    Hoppas dessa nya politiker kan svenska, annars blir det problem. Tolkar i kommunfullmäktige !!!
    Kan inte låta bli att småle lite åt Elina Brodén. Som man bäddar får man ligga.
    Verkar som att mp nu är kapat av klanerna i Borlänge.

  6. Fy sjutton vad vidrigt.
    Är det troligt att reklamskyltar i Somalia pryds av blonda svenskar?
    Det måste ta slut snart
    Jag vill ha en revolution nu som störtar Löfven och patrasket.

  7. Borlänge verkar vara ett ställe där man som Svensk snart inte Bor länge, eller inte alls Bor längre.

    • Ser man t.o.m. om man som bilist åker genom att det har en helt annan befolkning mot vad vi har hemma ……

Kommentera