Klansamhället håller på att ta över…

ISLAM. För några dagar sedan fick vi besked att somaliskan Leila Ali Elmi, röstats in i riksdagen för Miljöpartiet, från plats 21 men en mängd personkryss från förorten gav henne platsen. 

Idag ser jag i GP att 23-årige Abdullahi Mohamed kryssats in i kommunfullmäktige för Miljöpartiet.  Abdullahi kom som ensamkommande från ”flyktingbarn” för 7 år sedan. Sedan som av en tillfällighet återförenades han med pappa och syskon i Sverige. Nu vill han bli ambassadör för förorten.

Borlänge bjöd också på några skrällar. Mursal Isa kryssade in sig från sista plats och det gjorde även Ahmed Abdiqadir! Det bor tydligen många miljöpartister i Tjärna ängar.

-Pettersson ser att medan sjuklövern bråkar i sandlådan håller klansamhället på att ta över och göra partisystemet överflödigt. Största klanen vinner…

Det kan bli intressant att vem man är släkt med på långt håll är viktigare än politiken. Vi går en spännande framtid till mötes…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Klansamhället håller på att ta över…

  1. Undras hur många muslimer som kommer in i Riksdagen, nästa val 2022, genom personval. Det är säkert många, tack vare klanerna…
    Skulle inte förvåna mig, om vi inte har en 10-15st, sen valet efter, ja då är dem i majoritet, sen har vi fått Sharia, precis som våra politiker ville… God natt.

    • Efter valet 2022 har förmodligen Sveriges riksdag ett rent muslimskt parti som sätter agendan !
      Om inte 2022 garanterat efter valet 2026.

    • Ja, vad ska man säga om 20 år ?
      Förmodligen bara, det blev som det blev bara att gilla läget eller finns det något annat att säga och vad skulle det i så fall göra för skillnad ?
      Svenska folket väljer frivilligt sina makthavare och får därefter ligga som man själv bäddat, svårare än så är det inte går inte att skylla ifrån sig.

  2. Det är bara en tidsfråga innan det Svenska språket blir förbjudet i Sverige och den vackra Svenska flaggan inte mer får hissas här. Den Svenska nationalsången blir även den förbjuden och barnen blir tvungna att lära sig arabiska. Kvinnorna måste bära sopsäck och får inte köra bil eller rösta, Kyrkorna sprängs och upp stiger moskéer.
    Allt detta sker av en enda anledning och det är att 7-klövern vägrar använda sig av politik och lägger 100% av sin energi på att mobba Jimmy Åkesson.
    En sak är säker och det är att de 8 språkrören för 7-klövern saknar många hjärnceller. mitt 3-åriga barnbarnsbarn har högre IQ än alla dessa tillsammans.
    .

    • Och varför har positionernas flyttats fram???
      Jo det beror på sossarnas utskick med sk*tsnack om M och SD på arabiska samt deras 700.000 SMS. LO var väl med på ett hörn och genomförde telefonsamtal till medlemmar.
      Vad V och MP gjorde vet jag inte, men de har ju redan plockat in folk på sina listor.

      Att läget i Sverige är för j*vligt är bara förnamnet.

Kommentera