”Vi är inga politiker – VI ÄR FOLKET!”


VALET 2018. ”Vi är inga politiker – VI ÄR FOLKET!” var Nordiska motståndsrörelsen slogan innan och under valrörelsen. NMR försökte komma in i riksdagen men fick bara 2.106 röster i hela landet och det var inte mycket till folk. 

Det är bara att konstatera att det var mycket skrik för lite ull som gumman sa när hon klippte grisen.

Det märkliga är att media och politiker kallar NMR för högerextrema trots att de i sitt partiprogram skriver att de vill:

”Införa ett nationellt socialistiskt samhälle där resurserna fördelas så att vi tar hand om hela folket, såväl starka som svaga, och där alla ska ha möjligheten att nå sin fulla potential. Det ska finnas ett socialt skyddsnät som ger medborgaren rättigheter, men också skyldigheter. Staten ska kontrollera grundläggande infrastruktur av allmännyttiga intressen då detta kräver ett större ansvarstagande än vad ett företag klarar av. Samtidigt ska företagande och innovationsanda uppmuntras”

Nåväl, valet ger en ungefärlig bild av hur många i landet som sympatiserar med nationalsocialismen. De är försvinnande få.

-Pettersson menar att när NMR demonstrerar som i Göteborg och Almedalen så låt dem göra det och ge dem ingen uppmärksamhet.

Börjar mupparna däremot bråka så måste polisen gripa och låsa in och detsamma ska gälla vänsterextremister när de stör andras sammankomster.

Den uppmärksamhet medierna ger några hundra 500 förvillade personer har ingen rim och reson. Tänk om de kunde lägga samma tid och utrymme på att granska islamister i stället…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


9 responses to “”Vi är inga politiker – VI ÄR FOLKET!”

 • Kent

  NMR extremvänsterns stora fasa.
  Islamismen älskar dom.
  Vilken av dessa två är det största hotet.

  Gilla

  • Mia

   Man behöver inte vara vänsterextremist för att tycka att det där halvkriminella gänget är något man bör ta avstånd ifrån, det märks också på antalet röster de fick.
   I Finland förbjöds NMR förra året, något som kanske Sverige borde ta efter.

   Gilla

 • Argus

  Jag såg ett TV-program med Siewert Öholm för många år sedan där manligt och kvinnligt diskuterades med en publik av bara män. En i publiken sa att han hade också hade ”kvinnliga” egenskaper men det berodde på att kvinnorna hade paxat all goda egenskaper och de som de inte gillade, offentligt i alla fall, kallade de ”manliga”.

  Samma sak gäller politiken där de ”kvinnliga”, det vill säga anhängarna av totalitära kollektivistiska ideologier; kommunism, socialism, fascism, nazism, zionism och islamism beskyller varandra att vara ”höger”. Försök att få någon ”vänster” att medge att Sovjetunionen var lika ansvariga för andra världskriget som Nazityskland om du kan.

  Gilla

 • Valter

  Det är inte för inte både Socialdemokraterna och Nationalsocialisterna har socialism som parti namn. Båda vill ha socialism, den ena påstår vilja ha demokratisk socialism den andra nationalistisk socialism, ingen egentligen skillnad, båda påstår sig vara demokratiska.

  Gilla

 • ossie

  NMR är bara några hundra och är ej farliga om dom inte blir attackerade eller provocerade. Våldsvänstern är flera tusen och betydligt farligare och våldsammare men dom representerar ju det ”goda” våldet,

  Gilla

 • El gringo

  NMR är extrema, men de kan ju inte kalla dem för Vänsterextrema eftersom de är det själva, så då återstår ju bara ”Högerextrema”, vilket de dock absolut inte är. NMR vill ha Nationalsocialism vilket innebär en sorts socialism inom landet, inom det egna folket, det innebär inte att miljontals individer måste utrotas i koncentrationsläger (mångdubbelt flera utrotades av bolsjevikerna och deras anhängare i bl a gulag). Det är mycket likt den ursprungliga Socialdemokratin med folkhemmets Per Albin Hansson i spetsen, kortfattat.

  Gilla

 • Stenbock

  Samma devis använde sig tyska Sossarna av när,man stod fast vid att Spionchefen måste avgå.(Mannen som klargjorde för tyska folket,att deras dagstidningar skrev lögner)
  Har ju senaste veckan berättat om denne Maassen i åtskilliga kommentarer,och vill ju inte behålla finalen för mig själv.
  Sagt och gjort Maassen fick sparken idag,och istället som Spionchef anställdes han av Seehofer i hans ministerium,(som statssekreterare) med en lönehöjning om nästan 30.000:- SEK per månad !
  Och nu kommer själva poängen,den som tidigare innehaft denna syssla var en Sosse från Sachsen,som samtidigt fick sparken med avgångslön. Ni kan ju ana vilka ansikten de röda visade upp i kvällens TV !!
  Ute i landet rasar nu Sosseledarinnans partikolleger mot henne……
  Partiet tappar ytterligare röster,och ligger nu på låga c:a 11 % i Sachsen !

  Gilla

 • Bosse S

  Låter som ett typiskt kommuniststyre, där man har proklammerat proletariatets diktatur.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: