Spiken i kistan Mp?

Efter att Miljöpartiets nya riksdagsledamot, Leila Ali Elmi, avslöjats med att ha gillat en filmsnutt full med hat och hot, riktat mot Joakim Lamotte, undrar vi alla…

Blir hon spiken i kistan för Mp? Eller blundar man för detta? Blundar man kan partiet inte längre angripa andra partier för representanter som klampar i klaveret. Leila Ali Elmi var placerad så långt ned som 21:a plats på Göteborgs riksdagslista, vilket indikerar att partiet inte ens ville se henne där. De har nu chansen att ge henne foten innan hon ens trampar in i plenisalen på måndag. Fast då får hon den somaliska dispora som personkryssade in henne att ilskna till. Etablerad media har inte gjort något av detta och kommer heller inte att göra något av detta, men andra glömmer inte.

28 thoughts on “Spiken i kistan Mp?

  1. En muslim i svensk riksdag, lojal mot islam men inte mot Sverige! Och hon ska stifta lagarna?! Det första steget mot sharialagarna och kalifatet. Det är det PKmaffian vill och när det blir fler och fler muslimer i riksdagen då kan den avskaffa sig själv – de nyttiga idioterna som tillät detta skulle inte behövas längre i det nya kalifatet.

  2. Vad enklare detta hade varit för svensk media.

    Om politikern hade haft SD, som politisk parti tillhörighet.

    Vilket säger mycket om detta lands, sorgliga utveckling.

  3. Undrar hur många års fängelse man hade fått om kallat en neger allt som sas i videon? 10 år. Varför är invandrare mer värda?

  4. Man kan läsa i både Exp. o Aftb om denna sk politiker, men vi kan vara lugna inget kommer att hända. Mp är ett sk teflon part all skit rinner av o svenska folket har röstat in denna dessa gökar igen. Fyra nya djävla år o EU pratar nu i Wien om att gränserna skall bli säkrare, samtidigt som Sverige har Europas sämsta. En gammal dam i Wien sade att det nog var försent nu med att stänga gränserna. Grattis svenska folk att ni röstat så rätt igen

  5. Som vanligt när det gäller MSM med andra ord. Hade en SD politiker gjort något liknande hade det varit stora rubriker och SVT hade tagit avstånd.
    Allas lika värde.

    • Enda sättet för diverse dårar att komma till riksdagen är vi MP= Muslimpartiet och V= bolsjevikerna. En extremt snabb karriärstege.

  6. Än mer spännande är frågan om Löfven ämnar samarbeta med ett parti med en så uttalad hatretorik. Rimligtvis borde Löfven gå ut med att han aldrig tänker samtala eller samarbeta med ett parti som har hatet som drivkraft. (iofs så gäller det samma för kommunistpartiet men dem har svetsaren inga problem med).

  7. Förändrar ingenting, alla med sunt förnuft vet att 7 klövern kan och får trampa i klaveret hur mycket som helst är bara den s.k högerpopulistiska sidan som ska tiga och passa sin tunga !
    Någon som tror att lilla MP-Fridde och hans tjejkompis Lövin kommer att frågas ut och ställas mot väggen av svensk PK-media för detta som tveklöst J.Å hade fått göra ?
    Är 100% på att detta rinner ut i sanden, kommer överhuvudtaget aldrig att nämnas i varken SVT, SR, TV3 och definitivt aldrig i den mångkulturella feministiska Pride-kanalen TV4.

  8. De bryr sig inte. T o m statsministern får ju vräka ur sig nedsättande ord om de som anses ifrågasätta massinvandringen.

  9. Miljöpartiet får inte kritiseras i svensk media utan det är SD man lägger all energi på att leta fram skandaler om. När det inte finns färska så tar man fram gamla och kryddar lite extra och värmer på och serverar som nytt och frescht.

  10. Leila Ali Elmi kan inte hindras att trampa in i plenisalen eftersom mandatet är personligt.

    Kickas hon ut från MP kan hon ändå sitta kvar i Sveriges riksdag i fyra år som politisk vilde.

      • Javisst får hon ut sitt arvode + en massa andra förmåner som reseersättningar mm.

        En annan effekt är att hon sitter på ett MP-mandat som MP och den rödgröna falangen förlorar kontrollen över. Som politisk vilde kan ju Leila Ali Elmi rösta precis som hon vill vid alla voteringarna.

      • Tillägg:

        Mandat-ställningen är för närvarande …

        Rödgröna 144 vs Alliansen 143

        Förlorar MP kontrollen över Leila Ali Elmis mandat så blir mandatställningen …

        Rödgröna 143 vs Alliansen 143

        Det kan ju inträffa att Leila Ali Elmi antingen trycker Avstår, eller om hon är frånvarande och ej utkvittad då blir ställningen också …

        Rödgröna 143 vs Alliansen 143

        Hon blir en vågmästare och kan utnyttja det till utpressning.

  11. ”Blundar man kan partiet inte längre angripa andra partier för representanter som klampar i klavereret.”
    Tyvärr så kan de nog det eftersom Sveriges tvångsfinansierade MSM skyddar dem och bara hänger ut deras motståndare.

    • Utan tvekan så, denna person från begåvningsreserven har garanterat nu lagt grunden för sin spikraka karriär inom PK-familjen !
      Tyvärr bara att gilla läget, 7 klövern har tillsammans med den trygga 82:an tillsvidare makten i Folkhemmet.

Kommentera