Flera skott mot öppen restaurang i Trelleborg

BROTTSLIGHET. Flera skott sköts mot en restaurang i centrala Trelleborg strax före midnatt natten till idag. Under natten greps en man i 25-årsåldern misstänkt för mordförsök och grovt vapenbrott. Den misstänkte släpptes på morgonen men är fortfarande misstänkt!!!

Vid 23.45 på tisdagskvällen larmades polisen till Restaurang Istanbul i centrala Trelleborg efter larm om skottlossning.

Poliserna hittade flera skotthål i en av restaurangens fönster när de kom fram till platsen avlossade med ett skarpt vapen.

Ett ögonvittne säger att det fanns människor i restaurangen som fortfarande var öppen när skotten avlossades. Två misstänkta gärningsmän ska ha lämnat platsen på en moped.

Bara en kort stund efter skottlossningen hittades en moped helt utbränd bara någon kilometer ifrån restaurangen.

Natten mot onsdag grep polisens insatsstyrka en man i 25-årsåldern, misstänkt för inblandning i skjutningen. De tvingade ut mannen under vapenhot och han har förts till polishuset i Ystad.

Han är misstänkt för mordförsök och grovt vapenbrott, men släpptes trots det.

Trelleborg24

-Pettersson säger att det är inget att vara orolig för, de sköt bara ”lite grann” in i en öppen restaurang och det är sällan gängvåldet drabbar allmänheten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Flera skott mot öppen restaurang i Trelleborg

  1. ”Det händer aldrig vanliga medborgare”, men jag känner faktiskt till några fall.

    För några år sen sköts en handbollstränare till döds på Lindängen i Malmö för att han hade lite långsökta likheter med det tilltänkta offret.

    Några år tidigare så blev en kvinna skjuten när hon stod vid en busshållplats nära köpcentret Mobilia i Malmö. Hon stod och väntade på bussen samtidigt som den som skulle mördas gjorde det.

    Ett obegripligt mord på en tandläkarelev på busshållplasten vid Rosengårds centrum. Troligen ett misstag från en mördare som tog fel på person.

    Det här var bara några. Faran att bli ett oskyldigt offer är kanske inte överhängande stor, men den lurar där slumpmässigt någonstans och ökar med antalet empatilösa inkräktare som sjuklövern släpper in i landet.

  2. Inget att hetsa upp sig över en helt vanlig dag i Sverige.
    Nu är politikern upptagna med att kivas i sandlådan så lösningen får bero.

  3. Det är inte mer än rätt att även Trelleborg får ta del av den spänning som det mångkulturella har att erbjuda. Det är säkert många Trelleborgare som festar lite med en extra grogg och några extra glas vin nu när staden på riktigt ingår i det mångkulturella SVERIGE.

Kommentera