Blivande vice statsministern…

INRIKES. Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt sitter precis i Sveriges Radio P4 och intervjuas av Titti Schultz. Jonas tycker att det är rimligt att han blir vice statsminister eftersom Jonas tillhör det näst största partiet i det största regeringsalternativet. 

Herr Sjöstedt tycker även att Sverigedemokraterna ska hållas borta från inflytande för att Björn Söder, enligt Jonas Sjöstedt har sagt att judar och samer inte är svenskar.

-Pettersson undrar vad samerna tycker om Vänsterpartiets partiprogram där renhjordarna och samernas mark ska förstatligas`?

Steget Efter

Kommunisten Jonas Sjöstedt…

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

32 thoughts on “Blivande vice statsministern…

  1. Jag såg filmen; tack, Kurt, för linken. Jag undrar – de rika män i Afghanistan, är de homosexuella och pedofiler hela bunten? De kunde t ex köpa flickor från fattiga familjer och de gör inte det. Visst är de kriminella, det är klart, but de är ju gifta och håller på med pojkar. Detta bevisar en degeneration och depravation hos afghanska män. Det fanns fall i Sverige att afghaner våldtog pojkar här i Sverige. Och nu har vi 9.000 av dem i landet tack vare våra kloka och humanitära politiker. Herregud!

  2. Vår statsminister de närmaste 4 åren blir givetvis Annie Lööw det har Bilderbergagruppen bestämt när hon var där på mötet 2017, sen om det blir med Alliansen eller ihop med S o MP det återstår att se.

  3. Åsa Romson, Isabella Lövin och nu Jonas Sjöstedt. Historien upprepar sig. Två virriga höns följt av en regnbågsviftande anarkist och kommunist. Bara det sämsta är gott nog åt det hatade skattekollektivet som slavar ihop deras feta vinster i välfärden.

  4. Jonas Sjöstedt är en tragisk figur, inte bara för att han är
    en vilsen kommunist, utan för att han inte kan peka ut ett enda
    land som mått väl av kommuniststyre, samtidigt vill han idiotförklara
    det enda parti som stått för vad dom sagt hela tiden och utesluta
    ett parti från makten trots att detta parti är minst tre gånger
    större än hans eget.

    Sen hans jävla tjat om att Björn Söder sagt att Samer och Judar
    inte kan bli Svenskar?Det är dom själva som inte betraktar sig
    som Svenskar, det var det som Björn Söder sade, men det var
    visst för svårt att tränga in i Sågspånsfabriken!

  5. En vänsterpartist (kommunist) som vice statsminister !
    Det vore något att bita i, den J.Sjöstedt är inte blyg han inte han har verkligen fått luft efter valet, allting är ju numera möjligt i idiot-Sverige så varför inte en kommunist som vice statsminister likaväl som att mångkulturella sko-Annie blir statminister.
    4 år av tung politiskt vandring har nu börjat !!!!!

  6. Jonas Sjöstedt är totalt skamlös.
    Jag undrar om Titti Schultz är lika mycket extremvänster som Jonas Sjöstedt eftersom intervjun var väldigt servil och medkännande.
    Det måste bli ett nytt superdö eller så måste man tala med SD på något vis.

    • Ja det bli en motreaktion på de politiska ytterkanterna beroende på vilken sida som ökar, nu när SD och s.k högerpopulistiska partier går framåt så mobiliserar sig extremvänstern som haft momopol på att styra Sverige sedan 1968 och får naturligtvis med sig det svenska välgödda verklighetsfrämmande mångkulturella och fjolliga feministiska PK-etablissemanget !
      Återstår att se vem som drar längsta strået framöver, vänster eller höger.

  7. Det vore ett skräckscenario att Jonas Sjöstedt kan bli vice statsminister. Nej nu får de ge sig, ur askan i elden. Jag kan inte förstå varför Judar inte får vara Judar och Samer inte får vara Samer i Sverige om de vill. Jag är stolt över att vi har en befolkning, som består av Judar och Samer i vårt land. De har nämligen i stort sett själva tagit ansvaret för att socialt passa in i och acceptera svensk demokrati och försöker aldrig pracka på andra sin kultur. De har snarast bidragit till en bra utveckling. Skillnaden med Samerna är att de var nomader med speciella regler och har en egen riksdag ( sametinget ). Jag förstår det Björn Söder sa, som en bekräftelse på vad Judar och Samer själva tycker, men jag vet inte. Man kan lägga adjektivet svensk framför så är det en rättvis beteckning kan jag tycka. De är svenska medborgare, men det är skillnad det.

      • Alla oavsett resenärer i tunnelbanan är svenskar när det åks med tunnelbanan enl. Åsa R
        Inräknat även dem som är t.ex. turister – gästarbetare – utbytesstudenter.

        När vi är uppe i Stockholm och åker med i tunnelbanan, då känner vi oss ändock inte som en stockholmare för det.

    • Det skulle inte förvåna mig om han bli vice, allt är möjligt i Sverige, kan en svetsare bli statsminister så……….

  8. Ha ha ha….
    Något så kapitalt vridet, men eftersom allt i Sverige är vansinne så är det förmodligen inte otänkbart.
    Sverige är en tragedi utan motsvarighet i västvärlden.

Kommentera