20-åring skjuten i Nyköping – vill inte samarbeta med polisen


BROTTSLIGHET. En man i 20-årsåldern, har skottskadats och tagit sig till sjukhuset i en privatbil. Han uppges ha blivit skjuten i foten eller i benet, enligt uppgift från polisen. I övrigt uppger man att händelsen omges av flera oklarheter.

– Vi vet inte var den här händelsen ska ha inträffat, det är okänt för polisen i nuläget. Vi har heller ingen person som vill berätta någonting. Det är det läget som vi befinner oss i nu, säger Monica Bergström, polisens presstalesperson i region Öst.

Enligt polisen ska den drabbade 20-åringen hittills inte ha varit samarbetsvillig i utredningen.

Polisen

-Pettersson säger att det är bra att det händer lite spännande i Nyköping, det är knappt tre veckor sedan någon sköts och drygt tre veckor sedan en restaurang sprängdes…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 


7 responses to “20-åring skjuten i Nyköping – vill inte samarbeta med polisen

 • eugenecork


  kanske skäms barnet, kan ha trampat på
  en bräda med en uppåtvänd spik i?

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Vill inte samarbeta med polisen? Släng ut honom från sjukhuset, tar bara plats och resurser.

  Gilla

 • Kent

  Det kanske är ett vådaskott?

  Gilla

  • Kurt

   Ja ja så är det när apor hantera vapen, ovanlig många som blir skjuten i benet. Men så är det när man hantera vapen i bästa Hollywood stilen

   Gilla

   • Onkel Björn

    Nu är det ju som så, att alla skott i benen inte alltid är vad det verkar vara. Det kan också vara en inträdesbiljett in i gänget. Men då handlar det oftast om rena ytliga benskott. Inga sönderskjutna knäskålar eldyl.

    Men det viktiga är att man visar att man klarar smärtan, att man klarar av att inte tala med sjukvården eller polisen. Att visa att man inte säger något till polisen är viktigt.

    Hur det är i detta fall vet jag inte. Men eftersom det verkar finnas flera oklara omständigheter så kan det ju vara en möjlighet att det handlar om en wannabee. Eller en ren vådaskjutning.

    Det är ett härligt land vi lever i. Sverige måste ju vara det våldsammaste landet i Europa idag. Med tanke på folkmängden och antalet skjutningar.

    Gilla

 • Onkel Björn

  ”…Nu gör vi Sverige tryggare…”
  Nu är visserligen inte den nya regeringen klar, hur den nu blir. Men sossarna ? Hur kan dess väljare bara tro att det Ingvar C och Göran P. inte klarade av, att nu Stefan L ska klara av. Trots att han redan har haft 4 år på sig för att visa vad sossarna går för.

  Nej vi får nog fortsätta att leva i otrygghet. Busarna skrattar åt vårt rättssystem.
  Igår frikände Hovrätten de 2 som dömdes för ett gängmord i Bromma, Stockholm. 2 grovt kriminella med utländska rötter som nu säkert sitter och skrattar år vårt rättssystem
  Inte undra på att polisen inte hinner med att utreda alla brott.

  http://www.svenskpolis.se/Artikelarkiv/Artiklar-2018/September-2018/Sa-lostes-morden-i-Hallonbergen/

  Gilla

 • Billy Boy

  Nyköpingsborna måste väl få ägna sig åt något spännande i väntan på det efterlängtade eventet Mello Andra chansen nästa år 2019.

  Melodifestivalen delar politikerna i Nyköping

  Under måndagen fattades det formella beslutet att arrangera Andra chansen i Nyköping nästa år. Mello-kalaset kostar skattebetalarna knappt två miljoner kronor, pengar som Moderaterna vill använda till annat. (Publicerat 17 september 2018)

  Läs mer på:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/melodifestivalen-delar-politikerna-i-nykoping

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: