S-topp mycket besviken på Stefan Löfven, men muslimerna är nöjdare

INRIKES. Södertäljes kommunalråd Boel Godner (S) är ”mycket besviken” på Stefan Löfven efter att Socialdemokraterna förlorat majoriteten i Södertälje, skriver Dagens Nyheter.

Anledningen är att statsministern under en intervju i maj inte erkände folkmordet i det Osmanska riket 1915. Frågan, som är mycket viktig för de 30.000 syrianer, assyrier och armenier som bor i Södertälje, blev en viktig valfråga.

– Jag har varit arg på Stefan Löfven sedan första maj, säger Boel Godner till DN.

-Pettersson är inte förvånad på Löfven, visserligen finns det socialdemokratiskt kongressbeslut om att S ska godkänna folkmordet, men det väger lätt.

De som mördade 1915 var muslimer och de som mördades var i huvudsak kristna av olika minoriteter och Löfven räknar helt enkelt plus och minus. Muslimerna är fler och han vill inte reta upp dem…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

3 thoughts on “S-topp mycket besviken på Stefan Löfven, men muslimerna är nöjdare

  1. Sånt får vi garanterat se mer av framöver när våra partier ska ta ställning i hundraåriga utomeuropeiska konflikter med etniska förtecken.
    Somalier väljer andra somalier utan partiprogram och syrianer väljer BORT S när de blir för mycket muslimfjäsk.

Kommentera