AFS-topp arbetar som flyktingadvokat

INVANDRING. Jessica Ohlson, tidigare ordförande i Sverigedemokraternas ungdomsförbund men utesluten ur SD och numera partisekreterare för Alternativ för Sverige arbetar som ”flyktingadvokat”. 

Samtidigt har Jessica Ohlson på uppdrag av Migrationsverket varit ombud för 27 asylsökande, varav 13 av dessa fått avslag på sin ansöka, enligt P4 Sörmland.

-Pettersson ser som så ofta en tveksam moral, jag har ingen aning om hur Jessica Ohlson sköter arbetet som ”flyktingadvokat” men antar att hon följer de lagar och regler som finns, men har hört många från AFS, SD och andra uttala sig ogillande om att tjäna pengar på migrationsindustrin…

Vi måste acceptera att politiker arbetar i ”branscher” de politiskt är emot, annars borde inte vänstermänniskor få döma företagare eller de som är för invandring jobba med asylansökande…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 thoughts on “AFS-topp arbetar som flyktingadvokat

  1. Jessica Ohlson måste välja sida. Hon kan inte både vara ”flyktingadvokat” och engagerad i AfS. Det går inte ihop.

  2. Asylbedrägerierna där alla har rätt att ändra historia oändligt många gånger torde kunna få t.o.m. asylnazis som Annie att bli afs:are

  3. Jan Ertsborn är folkpartist och kom in i riksdagen 2002. Han tycker att advokaterfarenheterna är till stor nytta i uppdraget som riksdagsman…. ..
    – Vi fick ny lagstiftning om skuldsättning av barn, när föräldrarna registrerar sina fordon på barnen som sedan blir kunder hos kronofogden

  4. En advokat kan ju inte göra mycket mer än att presentera alla fakta för varför någon ska få asyl, de tar inte besluten det gör Migrationsdomstolen.
    Vi vet ju att C’s representanter lyssnar och gör som sin partiledare, öppnar hjärtat men stänger av hjärnan.

  5. Nu kräver centerpartiets gruppledare i Nyköping att 13 domar görs om på grund utav dom avslogs när Jessica Olsson var ombud.

    Att Jessica är en hycklare vet vi men C är sju resor värre…vilka dårar.

  6. Kan ju vara så att det hon sett i jobbet gjort att hon börjat sympatisera med AFS.

    En del människor ser heller inga problem med att tjäna pengar på sådant de är emot.

    • Fast personligen skulle jag ha svårt att jobba både för och emot samtidigt. Dessutom skadar det trovärdigheten på båda sidor.

  7. Alltid tråkigt med denna ständiga dubbelmoral och hyckleri inom politiken och i dagens övriga samhälle men ingen är väl jätteförvånad över denna uppgift, varför skulle AFS igentligen skilja sig från övriga hycklande politiska partier?
    Det är ju trots allt välgödda politiker det handlar om !
    Erkänner, gav AFS en chans 2018 men det finns alltid en blankröst att lägga 2022.
    Tröttsamt !!!!!

  8. Var och en sig själv närmast. Eller satsa på dig själv som var en moderat valslogan under 70-talet, när du även kunde skaffa en blå knapp med orden rösta på Gösta.
    Hyckleri och exempel på att inte leva som man lär. Mammon har talat

  9. På Alternativ för Sveriges valsedel står på

    Plats 3 Jessica Ohlson, jurist, Nyköping.
    Plats 20 Jakob Eriksson, bolagsjurist, Stockholm.

    Snart får vi väl se arten av deras kompetens.

    Kommer avtalsbrytande och Tjänstefelande politiker och tjänstemän få betala priset för avtalsbrottet i Kungsan eller kommer skattebetalarna straffas?

    Upprättelse innebär att de som begått brott personligen straffas. Flera lagrum i Brottsbalken torde vara tillämpliga.
    Tomas.

Kommentera