SD-riksdagsledamot tänker kämpa för sitt folk, för kurdernas rättigheter

Det är väl bara att gratulera alla som söndagen den 9 september röstade på sverigedemokraterna, glöm att partiet sätter svensken främst. Riksdagsledamot Sara Säppälä med sd-mandat har siktet inställt på att kämpa för sitt folk, och då hon är kurd kommer hon att kämpa för ”kurdernas rättigheter”.  

Jag brinner främst för kvinnofrågor och frågor om hederskultur, kommer man till Sverige så är det ju svenska regler som gäller. Jag vill kämpa för kurdernas rättigheter, jag är ju själv kurd. Men det beror på vilket utskott jag hamnar i, men det är de frågor jag vill arbeta med.

Att som svensk politiker sätta svensken främst i Sverige borde vara en självklarhet. men så har vi verkligheten att förhålla oss till. Kurder kämpar för kurder, somalier kämpar för somalier osv osv, och det i vårt land med svenska politiska mandat. Finns det politiskt parti som sätter svensken främst?

På vårt jordklot tycks det som om Sverige och svenskarna är det enda land och det enda folk som inte tillerkänns sitt land och sin existens, vi finns.

Läs mer HÄR

 

 

38 thoughts on “SD-riksdagsledamot tänker kämpa för sitt folk, för kurdernas rättigheter

  1. Handlar väl om bistånd till kurder? Lägga motioner om kraftiga bistånd från svenska skattebetalare. Jag tycker det räcker nu. Sverige pallar inte mera krav från allt och alla.

  2. Ja herregud, alla som följer Thoralf Alfssons blogg kan konstatera att här är man som verkligen kämpar o ligger i,och jobbar för sitt folk, han placeras så långt ner på listan att han inte kommer in?? Men en som kämpar för ett annat lands befolkning kommer in, förvånad ? nej inte nu längre, inte i detta Jönslandet.

  3. Inte helt oväntat från Kramfors.
    Där är folk egoistiska trots att de pratar om solidaritet hela tiden.

  4. Nu är det guldläge för att skicka ut ett stort antal personer som befinner sig illegalt i Sverige. Vid hemkomsten kan de börja kämpa för sitt folk, för afghanernas rättigheter.

    http://projektsanning.ronnquist.com/wp-content/uploads/2018/05/a001_NormalHires-LARGE-13-LARGE-1024×683.jpg

    Citat

    111 SVT Text Måndag 17 sep 2018
    INRIKES PUBLICERAD 17 SEPTEMBER

    ”Kabul-utvisningar fortsatt säkra”

    Läget i Afghanistan är fortfarande
    tillräckligt säkert för att vissa
    grupper ska kunna söka skydd där,
    enligt Migrationsverket, som hänvisar
    till UNHCR:s riktlinjer.

    Verket pekar också på en rapport från
    den europeiska asylmyndigheten EASO,
    där man slår fast att det inte finns
    anledning att förmoda att en civil-
    person löper en risk att skadas till
    liv och lem genom att vistas i Kabul.

    Migrationsverket tycker därför inte
    att några generella hinder för att
    utvisa människor till Kabul finns,
    men ska göra individuella bedömningar.

    Slut citat

    • Individuella bedömningar !
      ” Antal asylsökande – aktuell statistik
      Under vecka 36 (3-9 september)sökte totalt 432 personer asyl i Sverige, en minskning med 26 personer jämfört med veckan innan. 27 av de asylsökande under vecka 36 var ensamkommande barn, vilket är 9 fler än veckan innan. De fem största grupperna utgör 36 procent av alla asylsökande.”
      Omöjligt att hinna i kapp,när det ser ut så här varje vecka. 432 personer på en vecka, 20736 personer på ett år.
      Och så ljuger tv att både M och S har gått med på minskad invandring .

  5. Fast i sanningens namn står det inget om att hon tänker kämpa för kurdernas rätt i Sverige, utan för kurdernas rätt. Kan handla om rättigheter i Kurdistan och varför inte. Får det ett eget land kan många flytta hem igen. Özz Nujen och Soran Ismail t.ex. Var är han förresten?

    • Sveriges Riksdag heter det, och vi väljarna borde alla förvänta sig att delegaterna använder sin tid till frågor för vårt lands väl och ve, ingenting annat. Kurdfrågor avhandlas i FN ex.vis, och där sitter hon inte.

  6. Det är väl mångkulturellt bevars. Sverige är för alla, liksom Europa, men menaländerna är bara för dem själva. Det har gått totalt snett. Vi kan inte vara hela världens räddning och hysa alla sorters problem och lösa dem. Klimat, sexuell läggning, mördare som riskerar dödsstraff, etc etc. Sverige är en avstjälpningsplats.

  7. Det verkar som om alla demokratiska metoder är uttömda. Vi får väl snart börja med civil och militär olydnad.

  8. Det gick uppenbarligen inte så bra för SD i valet som dess väljarkår förutspådde och hoppades på men att bland påtala för de som röstade på AFS att de gjort fel och splittrat och söndrat är inte schysst, det råder ju trots allt fortfarande allmän rösträtt i Sverige och alla får rösta på vad de vill !
    Alla partier får ta eget ansvar för sina valrörelser och hur många röster de kan skrapa ihop till valdagen, nu får SD förvalta sina 62 mandat på bästa sätt och se vad det kan leda till fram till 2022.

  9. Det måste väl vara kvalificerande för att uteslutas från SD om någon öppet erkänner sig vara femtekolonnare, d.v.s arbetar åt främmande makt även om kurderna inte har ett eget land. De har ju viss egen makt i Iraq, där kunde kvinnan jobba för kurder, mindre lönsamt men om viljan är så stor som hon låtsas så kan hon snabbt bli höjdare i eget land.

  10. Eva Marie:
    Beklagar dig och ditt nya parti. (utan skadeglädje) Skett är skett !
    Nu efter valet och era c:a 10.000 röster,hade dessa möjligen gjort bättre nytta hos SD och möjligen,fördröjt islamiseringen några år ?
    Vad betr. ditt exempel finns ju sådana inom alla partier idag,när landet rasat ner till dagens nivå.
    Att hon kommer från V-Norrland är dock en liten,men tröst…I Norrland är ju tyvärr de flesta röda/gröna och djupröda.
    F.ö. hittade jag följande intressanta siffror från valutgången:
    Moderaterna tappade 168.000 röster sedan 2014.De Gröna kommunisterna 143.000, och Sossarna 102.000 sedan förra valet.
    E n d a parti med stor ökning,om hela 334.000 fler förnuftiga blev SD.
    Nu får vi se hur det går vid event. kommande n y v a l !!

  11. Jag känner medlidande med de svenskarna (de som är kvar) att kommunister, neomarksister, feminister och annat avskum lyckades beröva folk dess identitet och patriotism. I Polen t ex lyckade inte Sovjetunionen utrota patriotism och national identitet. Men de var ockupanter, ryska trupper stationerade i Polen, i Sverige däremot finns inga främmande trupper – här dödades svenska folkets stolthet över sin historia och kultur av sina egna!
    Mina kondoleanser…

  12. Jag orkar inte höra mer om alla förbannade folk på jorden och deras rättigheter och deras villkor och deras värden och deras hipp och hopp och tjo och tjim.
    Jag skiter i andra folk och jag kan aldrig aldrig någonsin anse att det är Sveriges sak att verka för deras sak.
    Men, och jag upprepar, svenskarna har i valet bestämt att det ska vara vårt problem.

  13. En av V-ledaren Jonas Sjöstedts riksdagskandidater kämpar för att palestinska anticemiter skall få fortsätta att vara palestinska anticemiter både i Sverige och utanför landets gränser.

    V-kandidat ville stoppa artikel om väpnad kamp

    https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/08/said_hadrous.png

    För några veckor sedan skrev Världen idag om Said Hadrous, som är ledare för den terrorhyllande organisationen Grupp 194 och även kandiderar för V till riksdagen.

    I en intervju med Världen idag bekräftar han nu att han som ung var en del av DFLP:s väpnade kamp i Mellanöstern. Sedan vill han dock förbjuda Världen idag att publicera texten och i ett inlägg på Facebook kallar han tidningen för både ”rasistisk” och ”sionistisk”. (Publicerad 3 sep 2018)

    Läs mer här:

    http://www.varldenidag.se/nyheter/v-kandidat-ville-stoppa-artikel-om-vapnad-kamp/reprht!tZXE@IfJ3JhHDfhxMGPzzg/

    Finns säkert många, många fler med samma skumma avsikter som vill nå politiska maktpositioner i vår svenska demokrati.

    • Tillägg / Rättelse

      … palestinska antisemiter skall få fortsätta att vara palestinska antisemiter …

      skall det stå i min kommentar ovan.

      Tack gamgubben för påpekandet!

  14. Inse E-M att vad ni i AfS lyckades åstadkomma var splittring precis som de som stod för pengarna ni brände ville åstadkomma. Grattis till 0,3%.

    Inse att det vore bättre att kämpa för Sverige än emot.

    • AfS bildades inte för att splittra SD. AfS är ett eget parti med ett eget unikt partiprogram. Om SD hade fått 0,3 procent fler röster så hade det inte gjort någon skillnad vad gäller SD:s inflytande på regeringspolitiken.

      • De hade fått ett mandat till som nu gick till C. Då hade det inte räckt att bara C eventuellt går till S, utan även L.

      • AFS är ett eget parti med ett eget partiprogram !
        En mycket bra, tydlig och enkel kommentar att förstå.

  15. Kurder kämpar för kurder, somalier kämpar för somalier osv osv, skriver Eva-Marie och det är bara att hålla med samt tillägga att 82 procent av svenskarna kämpar för kurder, somalier, afghaner, syrier, irakier och en massa andra för svenskar finns det inga…

  16. Hm… Undrar hur väl kurder, somalier och andra
    grupper som kämpar för SITT folk kommer komma överens om hur SVERIGE ska styras, lagarna stiftas och pengarna delas?

    -Med bakgrund i hur det ser ut i dessa länder och hur konflikter hanteras i Somalia och Mellanöstern…
    Kan nog bli spännande…

  17. Sverige är kört. Vi har inga rättigheter, bara skyldigheter. Betala skatt och hålla käften. 7 klövern har lyckats bra med att byta ut det svenska folket , snart har de nått sitt mål.

    • Har ni inte fattat att det har varit val OCH 82% har valt bort svenskarna. De har valt detta och kommande val kan ni sitta och oja er att det blev så tokigt. Afs partiet som vill ställa tillrätta har ni valt bort. De säger vad ni säger usch till, Sverige åt svenskarna, vilket de gamla gråsossarna sa på sin tid när de var tillsatta av svenska medborgare som talade svenska att företräda sitt land. Fortsätt sov, det blir säkert bättre när ni skall välja nästa gång

      • Nästa gång 2022 byts Riksdagens politiker ut mot islamister i majoritet. Jag håller på och packar väskorna.Vi är på väg till en massiv lågkonjunktur. Varför skriver inte media om det.2014 hotade de att om SD vinner valet kommer kronan att krascha , ekonomin att gå åt h-te med mera. Nu är de tysta! Läste i en utländsk tidning hur Tyskland ser till att alla små EU länder skall hållas i schakt med en svag valuta, låga löner med mera. Skall återkomma ang. artikel hur Tyskland störtar alla mindre länder mot katastrof.

      • 87 % av de svenska kvinnorna ville ha det så här – så de är väl nöjda nu. SD blev största parti bland männen.
        Enligt SVT:s ValU den 9 september 2018.

Kommentera