”Skriket är fyllt av panik och smärta”

INVANDRING. Hyresgästföreningens lokaler i Linköping användes för könsstympning. ”Skriket är fyllt av panik och smärta”. 

”Minnesbilden av flickan på golvet lämnar henne inte. På några tygstycken låg hon, med skrevande och uppdragna ben. Vid dem en äldre kvinna. Runt omkring sju–åtta högtidsklädda män.

”Ingen som hör ett sådant skrik kan gå därifrån”. Det säger Emma som är säker på att det hon bevittnade i en källarlokal i sitt hyreshus var en könsstympning. Nu är polisutredningen nedlagd och det gör henne förkrossad…”

Läs vidare på NT.se…

-Pettersson säger att Hyresgästföreningen naturligtvis inte kan veta exakt vad som pågår i deras lokaler men föreningen är en del av socialdemokratin och S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 thoughts on “”Skriket är fyllt av panik och smärta”

  1. Jag har svårt att förstå hur det kommer sig att feminister tycker så illa om svenska män som de påstår förtrycker dem samtidigt som de står upp för människor som dem i källarlokalen.
    Kan någon förklara för mig?

  2. Inom socialismen finns inga individer, det är bara massan och målet som räknas.
    Om det ingår könsstympning inom sekten så bortser man från det, det drabbar ju bara individer.

  3. Det krävs radikala åtgärder för att stoppa islamiseringen SD s politik räcker inte, den bara fördröjer eländet med ca 50 år, dvs ca 2 generationer. Invandringen måste stoppas, islam förbjudas i Sverige och minst 90% måste återvända, det är enda lösningen annars blir dessa sjuka seder våra ättlingars flickebarns öde!
    Lyssna på Dalai Lama!

  4. Även om Kurt troligen tycker min kommentar är ”osmaklig”,är detta nya berikade Absurdistan (av den kultur),som Reinfeldt och andra Bilderberg-importörer agiterar för.
    Skrik från plågade/skurna barn kommer bli vardagsmat ,bara att vänja er !!

  5. Jag tror inte en enda svensk röstar för könsstympning av flickor.
    Det är något som är förbjudet i detta land och kan ge fängelse.

    Däremot är det svårt att komma åt detta som sker i lönndom och det bästa vore att allt fler föräldrar börjar inse att denna tusenåriga galna sedvänja måste få ett slut.
    Det finns olika grupper som arbetar för detta, men hur det går vet jag inte.

    • Röstar du för fri invandring så röstar du för könsstympning,hedersvåld,gruppvåldtäkter,kvinnovåld,sen att folk är för efterblivna för att förstå det är en annan sak.

    • Mia ! Tydligen går det inte så bra !!! Men det är många som hyllar mångkulturen och då får man detta vidriga på köpet !!!

    • ”Förbjudet”, var det!
      Det är alltså anledningen till att polisutredningen är nedlagd –
      införlivad med den gigantiska traven av alla övriga ärenden, vilka strider mot värdegrundslagen inom den feministiska stormaktens selektiva diktatur, där inte ens den mest flagranta bevisföring beaktas såframt den löper i strid mot det totalitära narrativet.

      Infibulation må ju blott betraktas som en kulturellt och religiöst betingad sedvänja inför vilken alla skall visa respekt, inte sant?
      Bravo, alla socialfascister!
      Ni har verkligen lyckats deformera en välfungerande rättsstat till ett veritabelt kriminalparadis för det importerade barbari vi nu erfar.
      A.

  6. Och detta röstar ett flertal svenskar på….mer av detta, då det blir en vinst för samhället lite längre fram.

    FY FAN….
    Kan inte nog förklara/känna den smärta som barnen blir utsatta för….allt medans Socialdemokraterna och delar av 7-klövern blundar och låter detta ske….FY FAN.

    EN FEMINISTISK REGERING….är det detta som dom menar med feminism.

    Snälla…låt idiotin få ett stopp !

    💛 till alla utsatta 😪

    • Allt är inte skit när det gäller mångkultur. Det handlar bara om att välja vilka kulturer man få influenser ifrån.

  7. Allt för mångkulturen sa hyresgästföreningen och hyrde ut !
    Allt för mångkulturen så polisen och lade ner utredningen !
    Det goa och fantastiska Sverige förnekar sig aldrig, det blir bara bättre och bättre.

  8. Håll tyst, det här är vad ni röstat på. GW Persson med flera andra sossar kanske gillar könstympning. 82% har röstat för invällare som skär sönder sina barn, gruppvåldtäkter mot ursprungsbefolkningen. De vill ha det så här

  9. Effekterna av den ”delade värdegrunden”, gör sig påmind. SD ska blockeras, men barbari går för sig.

  10. Emma röstade till 95% på ett parti som står för fri invandring och islamisering av Sverige så hon ska bara hålla käften stängd.

Kommentera