Det kokade i huvudet på GW

Leif GW Persson har alltid röstat på Socialdemokraterna, förutom 2010 då han gav Kristdemokraterna sin röst för att få bort Mona Sahlin från makten.

Leif GW Persson skriver i en ny krönika på Expressen att ”det kokade i huvudet på mig över vad Mona Sahlin och hennes kamrater höll på med”.

GW Persson är nog långt från ensam om den erfarenheten.

Nu går han ut och förvånas över att varken socialdemokrater eller moderater vill samarbeta med Sverigedemokraterna.

”med tanke på den snabbhet med vilken man anpassade sig till såväl SD:s flyktingpolitik som goda delar av deras kriminalpolitik under det år som föregick valet”

Så sant. Både S & M har till stora delar karbonkopierat SD:s politik på många områden, inte minst de viktiga frågorna om migration och brottsbekämpning. Skulle tro att just SD ligger närmare både S & M i dessa frågor än något annat parti.

Att SD sedan vuxit så pass med hjälp av missnöjda sossar och moderater borde få de bägge partierna att tänka om och uppträda som vuxna människor.

Expressen

14 thoughts on “Det kokade i huvudet på GW

  1. Säger en man som sålde sin röst läs skäl för en fiskmiddag Att lita på en alkis e de samma som att lita på en varg i en fårskock

  2. Skulle tro att G.W skulle vid en nyval ge sin röst för SD. Inte visste jag att den kloke mannen är så naiv att han inbillar sig att SD räknas med !

  3. Kopierat, ja det ha de. men att omsätta det i praktiken är en annan sak.
    Måndagen efter valet ha man glömt allt.

  4. Det var värst vad han har blivit tolerant.
    Efter valet 2014 gick han ut offentligt och påstod att han hade sagt upp bekantskapen med gamla vänner som hade röstat på SD.

  5. Nu kokar det inte längre, utan det brinner för fullt i skallen på gammelkomunisten GW. Att rösta på den imbecilla odemokraten Löfven är ju minst lika galet.

  6. Gw sorglig figur.Penningshungrig,gammal alko.Mona salin är korkad men svetsan som han umgås med är mera korkad än mona.Han borde absolut hålla sig borta från politiken.Hans jävla parti har totalt förstört vårt land.Tyvärr Svenska folket har röstat fortsatt idioti.

  7. Monica 47år vill hjälpa baaarnen
    hon håller i snoppen på barnen när dom ska pissa.
    Åååhhhh så gulligt tycker 99% av Sveriges kvinnliga befolkning.

  8. I Arvika pågår en behjärtansvärd kamp!

    https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=7003089

    Dom är väl gulliga, dom små barnen! Hossein måste ha haft en tuff uppväxt då han ser äldre ut än Monica, 47 år!

    Trodde detta var ett foto på henne och hennes man som är 57år, men det visade sig att det är ett annat av ”barnen”!

    https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=7018127

Kommentera