Mordlystna Muhammedaner Mördade 84.000 Människor 2017

En ny rapport om spridningen och effekterna av den Muhammedanska Mordlystnaden, (våldsam islamistisk extremism) fann 121 våldsbenägna Muslimska grupper, som nu är verksamma över hela världen.

Deras verksamhet resulterade i att 84 000 personer – nästan 22 000 av dem civila – dödades i 66 länder år 2017, fann rapporten.

Den tidigare brittiska premiärministern Tony Blair sade i torsdags att islamistisk extremism är ”global och växande”.  ”Det började inte med al-Qaida, det kommer inte att sluta med ISIS,” sade Blair.

Totalt var 7 841 attacker – i genomsnitt 21 per dag – i 48 länder, krigets Syrien toppade listan över länder som drabbats mest av vålds extremism. Muslimer det vanligaste offer för dödliga attacker.

Tjugo nio våldsamma islamistiska grupper var aktivt engagerade i konflikter i Syrien år 2017, med de mordiska muslimerna i gruppen ISIS ansvariga för 44 procent av alla attacker

LÄNK

11 thoughts on “Mordlystna Muhammedaner Mördade 84.000 Människor 2017

  1. Blair kanske då skulle uppmärksamma att hans agerande som politiker hjälpte just dessa terrorister att bli så stora som de är numera! Sen kanske han skulle nämnt att hans land tillsammans med USA försöker rädda Al Qaida i Idlib från att besegras av den syriska militärens förestående anfall. Självkritik och självinsikt är som sagt knappast politikernas paradgren.

  2. Nästan hälften av sveriges begolkning vill att denna kult ska invadera vårt fosterland.

    => Skönt att vara gammal!
    => Gratulerar alla unga!
    => Ni kommer säkert att leva upp till deras krav?

  3. Det är ju det som många har bevisligen hävdat att islam är ingen religion utan islam är en mördarorganisation. Dom är dessutom inte människor för människor beter sig inte på ett sådant här sätt.

Kommentera