Åkesson hos Skavlan igen

MEDIA. I mars 2015 gästade Jimmie Åkesson Skavlan i SVT. Skavlan var bedrövlig, inte den mysfarbror han varit med andra personer som exempelvis Stefan Löfven. Skavlan försökte sätta dit Åkesson för vad någon annan Sverigedemokrat sagt för tio år sedan, men inga frågor om socialdemokraternas historia eller den moraliska rötan i rörelsen. Intervjun resulterade i tusentals anmälningar mot Skavlan både i Sverige och Norge. 

Om Skavlan på bloggen…

I kväll är det dags, Jimmie Åkesson samt sambon och partikollegan Lousie Erixon är några av gästerna i säsongens första avsnitt av talkshowen ”Skavlan”, som sänds på SVT1 klockan 21:00.

Enligt norska Dagens Næringsliv.

-Pettersson undrar varför Jimmie och Lousie ställer upp i SVT, bättre att låta bli…

Intervjun från 2015….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 thoughts on “Åkesson hos Skavlan igen

  1. Om jag vore Åkesson skulle jag avböjt högt och tydligt så det inte kunde missförstås och vinklas i varje fall inte omedelbart.

  2. Det börjar bli jakt på Jimmie verkar det som, dvs att han får bära hundhuvudet för att inte partiet nådde över 20% vilket indikerats i tidigare opinionsundersökningar.
    Lite konspirationsteori: Hur vet man att folk svarat rätt på undersökningarna? Finn ingen koll. Det kan ha skruvat upp förväntningarna.
    Sedan missade Jimmie några frågor om ekonomi. Det var illa tycker jag, även om ingen kan svara på allt i en intervju eller debatt.
    Så har vi uttalandet då Annie daska näven i bordet. Oavsett vad man själv tycker så var det klantigt uttryckt. Kunde ha sagts på ett annat sätt, för han hann ju aldrig ge en ordentlig efterföljande kommentar som gemene man kan fatta,
    Men att skippa Jimmie nu tror jag drar ned siffrorna igen,
    Finns det folk runt i kring som vill ha partiledarposten? Karlsson, Jomshof eller någon annan? Så de försöker focka Jimmie för att själva ta platsen? I så fall får det väl bli något annat parti 2022.

  3. https://www.welt.de/img/bildergalerien/mobile181521310/9341622497-ci23x11-w697/Beerdigung-Nidal-R.jpg
    Utan att veta vem denne ”skavlan” är,(eller bor) inbillar jag mig att han inte tillhör oss demokratiska.
    På tal om en annan ”kändis” begrovs i går Nidal R. Den islamistiske gangsterbossen från Berlin. 2000 sörjande från gruppen kriminella deltog i sorgen.Skrev ju några rader om denna ” intensivförbrytare” som den tyska PK-pressen benämner aset.200 poliser fanns utkommenderade om ifall….
    På bilden ovan kan ni bilda er en uppfattning om,vilket omfång denna ideologie hittills skapat i Berlin.

  4. Man undrar litet vad som kan vara skälet till att Jimmie Åkesson ställer upp på en till intervju hos Skavlan.
    Trodde att han aldrig skulle vilja befatta sig med den mannen igen.

    • Han har numera övergivit Norsk Kringkastning och fått anställning på SvT – ANTAGLIGEN för att han SÅ DUKTIGT och SÅ VIDRIGT SMUTSKASTADE JIMMIE ÅKESSON – precis då han återhämtat sig från ett psykiskt haveri/utmattning och PRECIS MITT I SÅRET STACK SKAVLAND IN SIN KNIV och VRED OM år 2015……
      ´Tvi vale!

  5. Jag har inte tittat på hans program heller sedan jag såg hur han betedde sig mot Jimmie. Jag är också lite förvånad att Jimmie ställer upp hos denna falska orm. Kanske vill han ge tillbaka? Hoppas verkligen.

  6. Skavlan är en mycket välavlönad representant för pkmaffian. Om han skulle fömänskliga Jimmie och inte framställa honom som ett monster så skulle hans sötebrödsdagar vara över.

  7. Skavlan en märklig man, glad o vänlig mot alla gäster som varit
    där utom en person,Jimmie Åkesson, där han var oförskämd
    arrogant och körde hela PK arsenalen, hade jag varit som
    J.Å hade jag rest mig upp och gått där ifrån, detta var givetvis
    arrangerat av det fula SVT för att alla ska motarbeta SD.

    Skavlan fick också påskrivet av många landsmän för sitt
    plumpa agerande.

    Hoppas Jimmie ger igen ifall han försöker igen.
    Själv har jag inte sett ett av hans program sen denna
    händelse., undrar förresten ifall han begriper att SD
    representerar 2 miljoner väljare idag, då kan man inte
    behandla en gäst som om han är något som katten
    släpat in!

  8. Det var inte lätt för Åkesson att kila in sina svar, Skavlan pratade nästan oavbrutet.
    Det är lågt av Skavlan att komma med hånfulla kommentarer om att man måste kunna perfekt svenska.
    Jag har inte tittat på Skavlan sedan Åkesson var där förra gången förrän nu när jag såg klippet.

    • Jag har inte heller tittat på SKAVLAN sedan DESS… Tänker inte börja igen men ska se om han fortsätter sin MOBBNING AV ÅKESSON den obehagliga typen SKAVLAND! Tycker faktiskt inte att JIMMIE Åkesson skulle ställa upp i hans show, no need for Åkeson to bend his head anymore for an IDIOT! Those Days are gone…

      • Va F_N det är ju reprisen på det programmet där han SKAVLAN KÖR MED MOBBNING PÅ HÖG NIVÅ och den sortens mobbning kan man FAKTISKT FÅ PERSONER ATT TA SITT LIV AV .
        Vill inte se ELÄNDET IGEN…

    • Det liknade en envägskommunikation och det var uppenbart att SVT fortsätter den negativa kampanjandet mot J.Å och SD.
      J.Å nämnde 68-vänstern och vi som är äldre har sett 68-vänstern och deras avkommor sprida sig inom media, politik och myndigheter.

  9. Hade kanske varit intressant men Skavlan skulle jag aldrig titta på. Det programmet har överlevt sig själv för längesedan.

Kommentera