15 thoughts on “Tack till det svenska folket från…

  1. En klen tröst är att alla kommer att få efter förtjänst De finns inga snälla muslimer och dom som nu gör allt vad dom kan för att sverige skall bli en muslimsk stat så deras huvuden kommer att rulla först

    • Japp, se hur det gick för kommunisterna i Iran! De hjälpte ayatollorna till makten och när det var klart blev de hängda i lyktstolparna som en varning. Sverige kommer att gå exakt samma väg som Libanon på 80-talet! När muslimerna blivit tillräckligt många börjar de ställa krav på att få makten…Och det är därför som historia är ett så viktigt ämne, så man inte repeterar misstagen som andra redan gjort.

    • Hämtade frun från SFI, hon berättade för mig att hon blev hånad av sina ”klasskamrater” efter en diskussion om olika bidrag. hon är den enda i klassen som inte få bidrag. Medan de andra skröt om hur mycket pengar de få av svenne banan. Varje gång jag se dessa arroganta svin och deras subbor klia det i fingret. Min fru sa att sopsäcks kärringar är värst. Rekommenderade min fru olika metoder att få bidrag och att inte ”klara” SFI provet. De bidrag de prata om är allena för så kallade Asylanter i klarspråk Asylturister!

      Min fru ställer nu frågan till mig varför Svenskar är så dumma och gör så. Jag vet inte va jag ska fråga på detta, någon som ha ett förslag?

  2. Väx upp !
    Anser mig som 50-talist och snart pensionär vara tillräckligt vuxen.
    Visst gick det bra för SD i valet men bättre hade säkert många önskat eller förväntat sig att det skulle gå.
    Oavsett vilket så kan nästa statsminister heta Annie Lööf, rykten går i PK-media !!!!!!

  3. Stackars ensamkommande pensionsräddare är i väntan på beslut från Migrationsdomstolen nu hemlösa !
    Skäms inte dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige över detta, ska man verkligen behandla inbjudna gäster och garanterat framtida svenska medborgare på det viset ?
    Var är och säger alla vurmare av mångkultur om detta ?

  4. Nu går rykten i PK-media om en eventuell framtida svensk regering i form av S,C och L med Annie Lööf som statsminister !
    Grattis Sverige och den f.d 87:an numera den trygga 82:an.
    Sista spiken i kistan kommer allt närmare !!!!!

      • Spittrade och förstörde ?
        Förstår att AFS avses, nej det gick ju inte så bra men det kommer ett nytt val 2022!
        Det gick inte så värst för SD heller i valet som dess väljarkår naturligtvis hoppats på inte minst på grund av alla glädjande opinionsmätningar före valet men har ändå lite svårt att tro att de få röster som AFS fick nämvärt påverkade SD:s valresultat.
        Hade naturligtvis kunna rösta på SD om inte AFS i mitt tycke har ett bättre och tydligare partiprogram, SD:s väljarkår anser väl att Sverige är och ska vara en demokrati med yttrandefrihet och respekt för den allmänna rösträtten så vad är problemet med att vissa tyckte annorlunda lade sin röst på AFS ?

      • Jaså, inte så bra för SD? Det partiet som ökade mest kallar du för ett misslyckande. Sluta och larva er istället och väx upp. 0,3% Oj Oj.

  5. Det var lite ironiskt ,men tyvärr dagens verklighet.Svenska folket har röstat för fortsatt islamisering,våldtäkter, bilbränder,skolbränder,ökad kriminalitet.Tack folket, nu finns ingen återvändo till det gamla och fria.Tack alla förrädare,kom inte och gnäll sen.

    • 82% av de röstberättigade har sagt ifrån sig möjligheten att klaga på någonting som helst i Sverige.
      Får dom höjd hyra med 10% har dom ingen chans att klaga.
      Får dom höjd skatt med 8% har dom ingen möjlighet att klaga.
      Blir dom arbetslösa bara för att en muslim skall ha deras jobb är det likadant.
      Blir dom vräkta av samma orsak så är det även där kört.
      Dom enda som har rätt att klaga i dessa fall är dom som röstade på SD.

  6. Detta var en profetia om hur 2022 års val kommer att se ut.
    Islamisterna tar över Sverige helt och inför offentliga avrättningar på våra torg. Alla Svenskar blir tvungna att lära sig deras språk på 6 månader eller plikta med livet. Alla fruntimmer måste bära sopsäck, alla kyrkor måste rivas och ge plats åt moskéer.

Kommentera