Det bidde en tumme av hatstormen mot Jimmy Durmaz

RASISM. Minns ni sagan om den lille herrn som hade en bit tyg, som han ville göra en rock av och som han gick till Mäster skräddare med, och frågade om denne kunde sy honom en rock.

Strandhäll i riksdagen, klädd i landslagströja för att en fotbollsspelare utsatts för en fejkad rasistattack. Hon borde stå där i en blodig sjukhusrock.

Jo, den kunde Mäster skräddare, och när blev den klar? Om lördag. Då kom han tillbaka och då fanns beskedet att det bidde ingen rock, men det bidde ett par byxor, dvs. om lördag. Då dök den lilla herrn upp igen men då sa Mäster Skräddare att det bidde inga byxor, däremot en väst. Och lördagen därpå blev det ett löfte om en mössa, som efter ännu en vecka senare bidde ett par vantar. Till slut bidde det bara en tumme…

Det är ungefär vad som blev kvar efter alla tusentals ”hatiska och rasistiska” inläggen som fotbollsspelaren Jimmy Durmaz påstås ha fått och som allt från Twittervänster till ministrar reagerade emot.

Två killar över 15 men under 18 år har erkänt att de hotat och förolämpat Jimmy Durmaz, född i Örebro med kristna rötter i Mellanöstern.

Sveriges Radio skriver om saken…

Om Jimmy Durmaz på bloggen…

-Pettersson tycker det känns tryggt att åklagare och polis har resurser att jaga grabbar som skriver olämpliga saker på nätet och att ministrar tar upp det i riksdagen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Det bidde en tumme av hatstormen mot Jimmy Durmaz

  1. Som jag har hört historien ” bidde det ingenting” och dessförinnan en ”bidde det en fingertutt”.

  2. När en SVT reporter är ute på uppdrag och ska intervjua en svensk medborgare så får man intrycket av att befolkningen består av mörkhyade personer men en svenska som är för mig främmande. Hur kan det komma sig? Jo SVT är ett instrument för nomenklaturan att få oss att tro vi är en utdöende minoritet som inte ens kommer att få ett minoritetsspråk och därför ska vi också ge upp och anse slaget om Sverige förlorat.
    Där har nomenklaturan lika fel som de har i sina suddiga tankar om en mångkulturell nation. Det kommer inte att ske! Oavsett hur många partier som kommer att vägra samarbeta med SD. Vi vann inte i detta valet eller rättare sagt nomenklaturan lider fortfarande brist på självbevarelsedrift. Det kommer att ske, se bara hur länge det tog innan alla partier började använda SD’s politik.
    Österlandets taktik att styra landet via köpta röster blir mer och mer uppenbart.
    Tänk vilken möda nomenklaturan nu kommer att lägga på att tona ner händelserna i Botkyrka. Manipulationer har skett tidigare, varför har inte Sigtuna utretts?
    Detta är så typiskt för mellanösterns kultur, styra genom påtryckningar, eller pengar, tjänster eller förtäckt hot, och vinnarna är inte alla utan en liten grupp, en klan eller eventuellt en klick i ett religiöst samfund. OSVENSKT!

  3. Fallet med Syriern/Irakern som mördade en man i Chemnitz förra veckan,ha nu nått ända upp i Bundesdagen. PK-press och TV i Deutschland beskrev de protester som uppstod från stadens befolkning, som ” nazi-uppbåd” ,och naturligtvis jollrade Merkel med.
    När nu verkliga sanningen kommit i dagen tog AfD (som beskyllts medverka) upp det hela, i gårdagens debatt i Berlin. Önskar att många av er kan/kunde förstå vad AfD-ledaren Gauland framförde i debatten mot allt vänsterdrägg,och regeringspartnerna CDU/Sossarna:

  4. Det är dags för klädkod i riksdagen. Strikt klädsel utan tryck är ett måste. En fotbollströja i riksdagen är ju ett barnsligt tilltag. Omoget. Jag orkar knappt formulera mig längre om tillståndet i tramslandet Sverige.

    • Kan man förvänta sig något moget uppträdande av dagens politiker som befinner sig i en välmående egen verklighet fri från mångkultur och som kan stava till arbete än mindre haft ett hederligt jobb ?
      Naturligtvis inte.

    • Dessa enfaldiga o billiga populistiska poäng som blöjbarnen i 7klövern vinner röster på… Det är bara så löjeväckande.

  5. När kommer rättsväsendet att gripa och ställa inför rätta alla ansvariga för hatstormarna som bedrivits de senaste 20 – 30 åren riktade mot t. ex SD-politiker, deras väljare + många andra utsatta grupper i det svenska samhället.

    Bevisläget är gott eftersom de starkt misstänkta är lätta att identifiera och deras illgärningar är välkända. Gärningspersonerna finns ffa inom 7-klöverpartierna, MSM-media, Kändis-etablissemanget, AFA , Islamist-grupperingar m fl.

    • Kommer aldrig att ske så länge en majoritet av den svenska väljarkåren har förtroende för 7 klövern !

  6. Man prioriterar fel saker.Lägger energi på fel saker,men skjutningar och bilbränder, ingen bry sig ,ingen tar tag i rikets inre säkerhet.Det har vi röstat för.Jag börjar misstänka att valet som allt annat i sossarnas Sverige fullt av mygel.

  7. Rykten och spekulationer är nu igång efter valet!
    Heter måhända en framtida svensk statsminister Annie Lööf ?
    Är fullt troligt i Gökboet Sverige, spänningen är olidlig i den politiska sandlådan.

  8. JA den BLODIGA sjukhusrocken HADE PASSAT PERFEKT eller Strandhäll i sorgkläder över alla som dött som inte fått sjukvård i tid……

Kommentera