Björklund skänker pengar till Expo

Jan Björklund som burit samma skjorta under hela valrörelsen, har nu gjort en stor affär av att ha auktionerat ut den på Tradera.

42 000 kronor fick han och hela summan doneras till vänsterorganisationen Expo. Björklund skänker givetvis pengarna till vem han vill, men varför inte till Doku? Stiftelsen som bildats för att granska islamismen i Sverige. Stiftelsen verkar behöva stöd för tittar man på insamlingen saknas över 400 000 till projektet, hemsidan är fortfarande under konstruktion och på Facebook-sidan har inget hänt sedan mitten av augusti.

Stiftelsens granskning kanske blev för känslig för svenska ögon. Islamofobi kallas det visst.

15 thoughts on “Björklund skänker pengar till Expo

  1. När Björklund tog över ledarposten i L trodde jag att nu kommer det att bli bra. En militär från kungliga svea livgarde och dessutom officer. Nu blir det ordning och reda i politiken. Var tom väldigt nära att rösta på dem. Sen har hans fana fallit, mer och mer ju mer han har uttalat sig. Och detta att sponsra expo, det var spiken i kistan. Karln kan nu inte sjunka djupare i mina ögon.
    Att sponsra expo är att erkänna och ta parti för AFA och andra vänsterbrottslingar. I förlängningen också deras handlingar såsom krossade butiksrutor stenkastningar mot polis, våld mot oliktänkande mm.
    Hur tänker karln egentligen!

  2. Liberalerna trodde jag i min enfald att den tillhörde det borgerliga blocket som inte står så långt i från moderaternas sfär och expo står vänsterpartiet och kommunister nära. Björklund vill ju inte jämföra sig med marxister.

  3. Expo´s arbetssätt påminner mycket om Gestapo´s, så det är väl klart att denna falskspelare måste gynna dessa samhälls-omstörtare. Fick dom hans ev. själ på köpet ? Men ryggraden var nog lika osäljbar som existerande. Somliga idoler eldar med pengar, medans andra…ja, just de´.

  4. Klart att han skänker till Expo dessa grottmänniskor har ju jobbat stenhårt för att hitta på historier om SD som sträcker sig flera år tillbaks,

  5. Björklund är den största kärringen i hela Riksdagen, och då
    menar jag kärring i sin sämsta form, men så har han ocks gått i
    Bengt Westerbergs skola.
    Tycker för övrigt att liberalerna är ett helt onödigt parti, fisförn’äma
    översittare som tror dom är förmer.

  6. Hoppas karln tvättade skjortan åtminstone. Och stödja Expo är en riktig miss, de speglar ingen sanning.

    • Joy:
      Jo det väl just de det gör…En förrädare med högburet huvud,som i mina ögon påminner om en H E N. Då enl. min tydning av detta vänsterextrema feministiska ords ursprung !
      Fy f-n för sådana varelser.

      • Ja och det sämsta år att figuren lotsas inte om
        att det är han själv tillsamman med psykopaten Reinfeldt och några till som är högst ansvarig för Sveriges förfall, nedrustningen av försvaret o, s,v?

    • Jo, den var tvättad när han lämnade över den till Kristjan K., kille på 30 år . Bild i Expressen.
      Märkligt minst sagt.

Kommentera