Ygeman (S) fick sparken för ett år sedan, äventyrade landets säkerhet, nu…

VALET 2018. S-topparna Anders Ygeman och Morgan Johansson höll vid lunchtid pressträff om valresultatet. De säger att S ”i grunden” är väldigt nöjda med valrörelsen, men budskapet är att en regering måste bildas över blocken.

– Vi måste bryta en lång tid av skadlig blockpolitik, säger Ygeman, som ser framför sig att samtalen med andra blocket ska ske med ”stor ödmjukhet” från S sida. – Vi är största parti, men det betyder inte att vi alltid får vår vilja igenom.

Enligt Anders Ygeman är det naturligt att det blir Socialdemokraterna som får uppdraget att bilda regering.

-Pettersson tycker det är märkligt att Anders Ygeman, som fick sparken för att ha äventyrat landets säkerhet för drygt ett år sedan, nu står och håller presskonferens för S räkning och talar om ödmjukhet, bara S får behålla makten! Det är storsint.

***

Stöd bloggen

8 thoughts on “Ygeman (S) fick sparken för ett år sedan, äventyrade landets säkerhet, nu…

  1. Det är absolut ett dåligt tecken att Socialdemokraterna för fram Ygeman till så vitala poster som Gruppledare när han blev sparkad från ministerposten för att han missskött sitt fögderi och inte motsvarat förväntningar och krav på kompetens och pålitlighet.

    Att han dessutom satts högst upp på Stockholmsditriktets Riksdagslista måste ju vara ett resultat av tvingande påverkan av kompisarna runtomkring och inte en förstahandsönskan från partimedlemmarna i Dirtriktskongressen. Starkare bevis på nepotism går knappast att få!

  2. I bananmonarkin Sverige är det möjligt då det är kriminella som vanstyr landet och bryter mot alla lagar som hindrar deras landsomstörtande ideologiska verksamhet.Svenska folket måste läsa på om bättre och mer om vad politiker h-veten och alla deras medlöpare håller på med och ders bakgrund och då är tex Petterssons blogg alldeles utmärkt bra informationsställe man lär sig enormt mycket genom att läsa här på bloggen,och stor eloge till Petterssons idoga grävarbeten för att upplysa och informera läsarna om vad sjukklöverligan och deras medlöpare ,ockupationsmakten håller på med.

  3. Sossarna i Sverige är de mest avskyvärda och korrupta vi har i västvärlden utan tvekan. Socialismen är i Sverige till skillnad från många andra länder ingen ideologi utan en sinnessjukdom som resulterar i maktlystenhet. Fyfaan som Gustav Kasselstrand brukar säga.

    • Håller med,men varför röstar 28 % på dom när dom korrupta. Jag börjar tro att Svenska folket vill ha det så,eller har jag fel?

      • Svenska folket vill knappast ha det så utan det handlar mer om deras importerade väljare från Mena och folk som har gått över från vänsterpartiet.

      • Skulle tro att den verkliga valsiffran för S utan det omfattande valfusket skulle hamna på ca 20%. Alldeles för många märkliga turer och diskrepanser i valproceduren. Och jämfört med de bästa prognoserna som t ex Yougov och andra tillhandahöll så fick sossarna alldeles för många röster jämfört med tipsen innan valet.

Kommentera