29 thoughts on “Rösten lagd

  1. Allt som vanlig spelar ingen roll om det är Löfven eller Kristersson som sitter som Statsminister. SD kommer att bli lika betydelselöst som de ha varit hela tiden. De löften från M och S ha de glömt inom de närmaste 24 timmar ändå, Va ska man säga, annat än ”Alles Scheisse” på rent Tyska

  2. Ja och ingen Cognac öppnas ikväll sedan får jag frysa in tårtbiten….
    Ni yngre får söka finna en plats på klotet,där det bor förnuftigare befolkning. Hade jag varit yngre skulle jag valt Australien, ;(

  3. Utav alla företag i världen så låter valmyndigheterna Postnord sköta levaransen av förhandsröstningblanketterna Naturligvis har de inte gåt utan problem Flera timmars förseningar bla Samtidigt frågar man sej hur många har dom tappat hur många stulits eller annars slängts Postnord är en spegling av den rödgröna regeringen lika opålitlig

  4. V-partiet=kommunisterna går mycket oroväckande starkt framåt i valet 2018 är förmodligen en reaktion på SD starka uppgång!

  5. Valfunktionärerna underkände min riksdagsröst p.g.a. det var två röstsedlar eftersom SD får in många i Riksdagen hade inte alla namn fått rum på en sedel. Jag påpekade att detta är godkänt men inte två från olika partier. Tror du de visste ack nej, jag fick göra om.
    Förmodligen var det två som är aktiva inom något parti därav dålig allmänbildning och i synnerhet i det gebit de säkert har tränats i.

  6. Röstat och gjort min plikt, har röstat på rätt parti av olika skäl, bland annat att ingen politiker, ingen journalist, ingen jävla kändis och ingen proffstyckare skall tala om vad jag skall äta, hur jag skall transportera mig och hur jag skall tycka och tänka.

  7. Stenbock har också uträttat sin plikt… På hemvägen (i Ghettot) sprang en c:a 25/30 cm stor råtta snett i väg framför mig. Undrar om någon kan tyda ett sådan tecken ?
    Vet att en svart katt betyder otur.Kanske betyder råttan motsatsen,eller helt enkelt fel område att bo i ?

    • Våran Rikspajas, som ska leka statsminister några timmar till, bräkte ur sig appropå mordhoten i Nynäshamn. Men i stället för att ta avstånd från detta grova demokrati-sabotage, så börjar han svamla om jämlikhet, allas lika värde och demokrati i generaliserande och svepande ordalag. Påminner faktiskt om Danne´s Trauma-tal. Usch !

  8. En skäggig svettig liberalledare säljer sin blåa skjorta som han burit hela valkampanjen Troligvis har han lurat skjortan av nån Rösta inte på partiet ändå o köp inte skjortan heller

  9. Vänsterpartiet ringer runt för att försöka fiska de sista rösterna.
    Här har de ringt på våra bägge mobiltelefon, men ej på hemtele.
    Fast det är Nix på samtliga.
    Skönt var att dessa var då avstängda och på sökn fick vi vilka det var.

  10. Ser fram mot liknande fågelholkar till svt pack i denna valvaka som efter Trump vann i usa.Vore en syn.

  11. Träffade på en riktig betong-såsse idag utanför en vallokal. Hon skulle just gå och ta en fika. Frågade, lite på skoj, om hon skulle fira segern. Lite resingerat svarade hon : Hö, knappast, finns inte på kartan ens. Bådar ju gott för oss andra.

  12. Beträffande valfusk. Om någon valförrättare eller privatperson gömmer eller slänger någons partis valsedlar som man har antipati emot är inte det värsta. Man kan alltid ta en blank valsedel och skriva partiets namn på som man vill se som det ledande partiet kommande mandatperiod. Såvida man inte skriver partibeteckningens förkortning t e x SD i stället för Sverigedemokraterna. Det räknas inte som giltig röst) Det värsta valfusket kan mycket väl förekomma efter vallokalernas stängning då de inkomna rösterna skall räknas. Både rösterna från vallokalerna och förtidsrösterna.
    Har man kollat upp dessa personernas partisympatier eller andra förehavande.Vilken privatperson som helst har rätt att stanna kvar efter klockan 20:00 i kväll för att kolla att rösterna räknas rätt. Dessa valobservatörer som har kommit till Sverige för att se till inga oegentligheter förekommer är bara en droppe i havet.

  13. Själv förtidsröstade jag för en vecka se´n. Och ingen behöver tveka om valet av parti. Kom också just hem från morgonens valarbets-insats i kommunens tjänst. Lite logistikuppgifter och så`nt. Mycket trevligt faktiskt, att besöka distrikten och bistå med det som behövs. Mycket folk och vackert väder. En kanon-dag, helt enkelt.

  14. Röstade på SD men kryssade ingen därför jag inte kunde rösta på Thoralf Alfsson där jag bor.

    I kommunalvalet röstade jag på KD därför att SD har ingen medlemskapacitet eller kompetens i min kommun. I landstinget blev det KD av samma anledning.

  15. Såg bra ut SDs valsedlar inte främst men på ca. 5 plats i ordningen. AfS valsedel på plats.

  16. Även jag var och röstade nyss. Reagerade att utanför stod endast en valarbetare, en socialdemokrat och kommenterade detta till denne, att han var ganska ensam och att det var annorlunda förr.

    Han höll med, men svarade samtidigt att allt var mer förr, jag replikerade snabbt – Nej, allt var minsann inte mer förr. Han förstod vad jag menade…

    • Bör tillägga eftersom det inte framgick, att han visserligen förstod vad jag menade, men det syntes på honom att han inte höll med..

  17. Jag håller med dig, er.
    Har beställt 40st AFS valsedlar, kom hem med brev efter 2 dgr.

    Om inte AFS kommer in i Riksdag kommer ingen annan att lyfta frågor på de sätten som ingen lyfter idag.

  18. I min kommun Kungsbacka fanns det valsedlar med SD, MED och Afs bland andra.
    Afs i riksdag, SD i kommun och landsting.
    Kändes bra att rösta på två nationella partier.

  19. I min vallokal var det utbrett, SD sedlar utan namn, MED och AFS fanns inte, man har tappat hoppet totalt att valet kommer att gå rätt till. Men man kan inte göra annat än rösta, för att försöka ändra på den kommunistiska styret, som pågår. Finns det inga röstsedlar som passar, blir även det omöjligt.

Kommentera