Viktig sista valinformation från Moderaterna

INSÄNDARE. Till dig som såg valdebatten fredag kväll vill Moderaterna förtydliga vår politik.

Sverige har stora problem med integrationen. Men likväl vill vi varken utvisa de som inte har flyktingskäl, eller utländska kriminella, eller terrorister från IS.

Steget efter

Vi välkomnar också de ytterligare ca 300.000 migranter som Migrationsverket beräknas ska komma till Sverige de närmsta åren. Istället ska problemen lösa genom att vi skapar låglönejobb och minskar bidragen så migranterna tvingas jobba. Följden blir naturligtvis att alla andra som tillfälligtvis behöver samhället stöd också får sina bidrag sänkt till miniminivå anpassat till just migranterna. Det blir som i USA.

Som helhet kommer sveriges ekonomi utvecklas mot ett allt högre inslag av låglönejobb och lägre skatter. Det kommer leda till välfärden minskar för låglönejobb innebär att man inte kan bidra till välfärden genom skattebetalning.

Det blir också en garant för att pensionsåldern kommer att ökas. Hitintills har Sveriges ekonomiska utveckling kännetecknats av arbeten med allt högre värdeinnehåll. Pådrivande har varit höga löneskatter som framtvingat effektivisering. Gatsoparna har ersatts av hundrafalt effektivare städmaskiner.

Detta är vad man kallat strukturomvandling och har möjliggjort en god finansiering av offentlig välfärd.

Moderaternas nya utvecklingsmodell innebär att det istället är låglönejobben som ska skapa vårt framtida välstånd. Den politiken är tvungen för att lindra problemen med vår moderata politik. Sveriges utveckling av BNP per capita är lägst i västvärlden. Med vår politik kommer den att bli ännu lägre. För dig som är vanlig svensk kommer det riskera bli en katastrof. Men är du höginkomsttagare, eller företagare så är det rätt politik för dig. Facket kommer krossas, du kommer kunna anställa till mycket låga löner och med våra låga skatter kommer du kunna köpa dig sjukvård privat. Du får din egen vårdgaranti med leverans på dagen. Övrigas operationsköer kommer inte bli något bekymmer för de avvecklar sig själv genom vår politik.

Välkommen att rösta på Moderaterna!

Gustaf

6 thoughts on “Viktig sista valinformation från Moderaterna

  1. Vem står som partiledare hos M om fyra år och säger e x a k t samma sak som nu om hårdare straff, mindre asylinvandring mm mm FÖR ATT SEN göra något helt annat??

  2. 7-klövern´s retorik, i allmänhet och såssarna´s i synnerhet, verkar vara uppbyggd I FÖRHÅLLNDE TILL SD. Har dom då ingen egen politik som tål dagsljus ? Kanske beror detta faktum på att SD de senaste 12 åren har haft rollen av DEN ENDA OPPOSITIONEN.

  3. Alliansen hälsar att vi fick ingen ordning över huvud taget, utan alla problem har fortsatt eskallera utan kontroll. Då pratar vi om Alliansens 8år och 4år med vänsterstyret Löfven, då den borgliga sidan egentligen var i majoritet med SD, men stoppas av Decemberöveremskommelsen. Löfven har kunnat avsättas många gånger under föregående mandatperiod, men vill vi naturligtvis inte att väljarna ska förstå..

    Men nu minsann, nu blir det andra bullar av, eller inte….Vilka väljare går på 7klöverns trams och lögner. 12 år det räcker nu..

  4. Det med lägre ingångslöner som universalmedel för att få inte arbetssugna invandrare att jobba är bara en rosa förhoppning. Om det är mer lönsamt att leva på bidrag eller att ägna sig åt knarkförsäljning och annan brottslighet så är ett jobb man inte kan överleva på inte särskilt attraktivt.

    • Ja man måste nog ha hela hjärnan med om man skall förstå en så enkel sak, i alla fall om man tillhör 7-klövern.

Kommentera