Släng dig i väggen Kjell Bergqvist…

VALET 2018. Som ni vet har den så kallade ”skådespelaren” Kjell Bergqvist samlat ihop en list med hel och halvkändisar som säger ”vad som helst utom SD”. Kjell är till och med så desperat så han satt upp personer utan deras vetskap på listan. 

Sverigedemokraterna har frågat några vanliga människor vad de tycker om detta…släng er i väggen kändisar!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Släng dig i väggen Kjell Bergqvist…

 1. Absolut!
  En numer fan så sorglig skepnad, denne Bergqvist, vilken onekligen valt att gå i den bedrövligt tröttsamme och lika osnygge Sven Justus Fredrik Wollters fotspår.
  Emellertid får man välja mellan citationstecken och uttrycket: så kallade.
  Antingen eller!
  Andreas retas lite 🙂

 2. Katerina har en lång artikel om denne Kjell Bergqvist.

  Katerina skriver i sin ingress med följande:
  ”Katerina Magasin kan idag med hjälp av Projekt Sanning avslöja att en av de personer som skådespelaren Kjell Bergkvist samarbetar med i sin iver att sprida politisk propaganda och valpåverkan är ingen mindre än gymnasieläraren Rolf Johansson, som vid sidan av sitt arbete på NTI-gymnasiet i Falun även gjort sig ökänd på sociala medier som skrupelfri näthatare och mobbare. Han har tidigare varit drivande bakom Facebookgruppen Propagandacentralen, som haft täta kopplingar till det regeringunderstödda censurnätverket #jagärhär. Johansson har gjort till sin livsuppgift att smutskasta opinionsbildare och alternativmedia, samt givetvis Sverigedemokraterna. Arbetsmetoden har varit att sprida propagandabilder och att genom vinklade och lögnaktiga fotomontage och påståenden framställa politisk opposition i dålig dager.”

  ”Kjell Bergkvist samarbetar med ökända näthatare för att sprida lögner online.”
  http://katerinamagasin.se/kjell-bergkvist-samarbetar-med-okanda-nathatare-att-sprida-logner-online/

  • Mycket värdefull länk, vilken undertecknad sanningsivrare med största nöje tagit del av och vidarebefordrat på Twitter.
   Heder och tack!
   Andreas 🙂

 3. Tack Kjelle! Att du hjälpte oss med de sista procenten för att bli störst i Sverige!
  Tack också till dem som gjorde den hittills bästa valfilmen, SD!

 4. Så jäkla bra film. Ha, ha, ha. Skäggapan Bergqvist sitter med skägget i brevlådan.

  Ha, ha, ha 🙂

  • Nej och det är ingen förlust, det är jobbigt med B skådespelare, och ännu värre med C skådespelare speciellt när det finns duktiga skådespelare.

 5. Robins i kväll gäst Kjell Bergkvist. En slump ?? Knappast han kommer säkert att sitta och vräka ur sig SD hat i ”opartiska” SVT.

  • Ikväll med att sända Kjell Bergqvist hos SVT1 Robins och
   samtidigt har TV 4. Duellen.
   När TV 4 kl. 20.00 – 21.30 direktsänder sin duell mellan Stefan Löfven och Ulf Kristensson från Linköpings Konsert & Kongress.

   Dessa prog. kommer inte att matcha i närheten av det som SVT2 samtidigt visar ikväll.
   När SVT 2 kl. 20.15 – 23.15 direktsänder den storslagna
   från Royal Alberthall som årligen har:
   ”Last night of the proms”

 6. Roligt faktiskt, ursäkta uttrycket men skit på dig kjelle.Jag gillade han förut men b skådisar skall inte lägga sig i politiken.Se hur det gick för Sverige när en svetsare gav sig in i politiken,total kaos.Imorgon är det val om ni har missat det,då måste vi rösta bort skämtregeringen som består av PK idioter utan ansvar.

Kommentera