Äntligen: De passar inte in

VALET 2018. Äntligen sa Jimmie Åkesson sanningen i gårdagens partiledardebatt om integration och arbetslöshet.

– Vi måste ställa oss frågan: Varför är det så svårt för de här människorna att få jobb? Jo det är för att de inte är svenskar. De passar inte in i Sverige och då är det svårt att få jobb, sa Åkesson och tillade att man då ”måste få förutsättningar att bli svensk. 

Annie Lööf (C) och många andra gick i taket och protesterade, SVT protesterande.

Etablissemanget tänker tydligen fortsätta med integrationsprojekt och kasta nya miljarder efter de gamla. Sanningen är att människor som inte vill ta i hand, går klädda i tält, inte visar ansiktet, vägrar lära sig svenska osv. de passar inte in och är vill jag vara lite hårdare än Jimmie.

De som inte vill anpassa sig ska åka hem…

SVT.

Expressen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “Äntligen: De passar inte in

  1. Läste i DN om en tant som heter Heidi Fried Hon är orolig för att demokratin är hotad i sverige och jämför läget med tyskland på 30 talet Jag håller med Heidi Fried Islam är det största hotet mot demokratin inte bara i sverige utan i hela europa

  2. Pettersson

    Nu var det inte norrmän, tyskar och finnar jag syftade på, de är svårt att skilja dem från svenskar, utan de mer mörkhåriga.

    Hur det är om antalet patienter med invandrarbakgrund är fler än antalet anställda på ett sjukhus vore intressant att få veta. Men Sverige har en åldrande befolkning och gamla männsikor ligger ofta på sjukhus och längre tid. De som kommer hit har en lägre medelålder då man inte behöver sn sjukhussäng så ofta.
    Däremot går antagligen en hel del av förlossningsvården till de nyanlända.
    Och skjutskador

    För övrigt är jag helt emot att man tagit emot så många flyktingar, fler än man klarar av. Det hade varit bättre för oss men även för dem om det kommit mycket färre.

  3. På Jimmie Åkesson verkar det som att nästan ingen som kommer till Sverige jobbar. Jag tycker man ser icke infödda svenskar på olika arbetsplatser varje dag, speciellt på mitt närmaste sjukhus finns de i stor mängd.
    Dessutom tror jag inte att man behöver vara svensk för att arbeta. Om någon enstaka inte vill hälsa med ett handslag som tagits som skäl så har det ingen betydelse i det stora hela, de flesta gör det.

    Genomgången skola, utbildning, att kunna tala svenska är det viktigaste. Det är det invandrare bör satsa på. Och det är aldrig för sent.

    • Givetvis arbetar många invandrare som finnar, norrmän, tyskar osv men statistiken ger inte svar på hur många av dem från Mena som arbetar.

      Jag har sett artiklar från landstingen i Södermanland och Stockholm som säger att utan invandringen stannar vården. De har enligt egna uppgifter 20-25 procent invandrare anställda.

      Jag har mejlat och frågat hur stor andel av patienterna som är invandrare men fått till svar att sådan statistik inte förs. De registrerar alltså anställdas bakgrund men inte patienternas eller också ljuger någon.

      Jag tror att andelen patienter med invandrar bakgrund är större än andelen anställda och då spricker teorin.
      Likadant i skolan och på andra områden.

      Asylinvandringen är en katastrof, arbetskraftsinvandring är bra.
      Gästarbetare är ett fint ord, kom som gäst, arbeta, spar och åk hem eller stanna, assimilera dig, då blir det inga problem och barnen blir svenska.

      • Jo så är det Pettersson. ”Någon” gjorde i veckan misstaget att publicera antalet invandrade sedan 2004.
        1,6 miljoner uppgav man siffran till.Av dessa hade 2017 -20 %- av dem (320.000) fortfarande inget arbete.
        Några sidor längre fram fanns uppgiften att antalet arbetslösa i landet nu uppgick till c:a 350.000 …..
        Min första tanke,var hör alla dessa arbetslösa hemma ? Samtidigt som det saknas krafter inom i stort alla yrkesområden i landet ?
        Man t.o.m. flyger in Vietnameser och Thailändare från Bortre Asien,till att skörda årets Blåbär !!!
        Nog måste det väl ligga något i vad Jimmie sade ? De som nu kommit,är inte komna för att integrera sig i landet långt mindre jobba !


      • de mest arbetsskygga av alla kommer
        från Afrikas Horn…de har dessutom
        en tydlig översittarmentalitet, de ser
        på oss Svenskar som att det är vår
        förbannade plikt att försörja dem, så
        är det…har synat dem under lupp en
        längre tid
        De mer ljushyade muslimerna är inte
        fullt så krävande på uppassning som
        just Horn-negrena…de om några är
        en spegelbild på hur äkta rasister är
        och hur de ser ner på all Svenskhet

    • Problemet är att det är jobbigt att höra sanningen, speciellt
      i en Stor TV debatt, det kommer ju ut till folket rätt in i rummet,, och verkligheten ska ju inte folk få veta.
      Gå på en affärsgata i vilken stad som helst, vid elvatiden när dom vaknat för dagen och se vilka det är som är lediga.

  4. Hur blir det nu.
    Vid varje val långt bort i Afrika, visas deras val i svensk tv, trots att vi är fullständigt ointresserade.
    Kommer nu en delegation från SVT att skickas till Eritrea för att visa vårt vals-spektakel för Eritreanerna.
    Eller är de lika ointresserade av vårt val, som vi av deras.

    • Förmodl. har de i Eritrea och de övriga Afrikanska länderna skickat upp ett helt TV team som skall följa valet här på plats.
      Samma från länderna borta i Asien som t.ex. Filipinerna, Taiwan,
      Vietnamn, Laos, Singapore, Bangladesh och inte minst ifrån
      Kambodja och Östtimor m.fl.

  5. Intresset för Absurdiens val utomlands,är skralt bland länderna nere på Kontinenten. Islamska-o. vänsterpräglade Frankrike,brukar annars lägga in några vinklade rader.Om inte annat har ”Kungen af Skara” citerats !!
    Enda större artikel som jag funnit,finns i PI. Denna var desto bredare och ger en bra bild av vad som väntar i morgon.
    Bl.a. framgår den oro som nu finns i alla tyska vänstergrupperingar,för deras vänner inom AFA,Kommunistiska blocket, m.fl. som har sitt huvud-näste i Hamburg. :
    http://www.pi-news.net/2018/09/schweden-waehlt/

  6. Den som har för vana att slira på sanningen får naturligtvis problem, Men detta är fakta : Jimmie har haft rätt hela tiden, från dag 1 och framåt. 7-klövern har hela tiden kopierat SD´s politik, steg för steg. Detta gäller givetvis även för den senaste tidens dräpande sanningar. Det kommer att ta en tid för ”de goda” att byta ut sina floskler mot fakta. Men, precis som förut, lär dom -motvilligt- få rätta in sig i ledet när även dom inser sina misstag.

  7. Ta en promenad i Stockholm och du ser hjordar av barnvagnskaravaner från andra länder lyckliga över friheten i ett land, som försörjer dem utan att de behöver stressa till jobbet på morgonen. Tydligt visar de vem som ” äger ”landet. Detta bekräftades av mina utländska vänner i går på Strandvägen i Stockholm.

  8. Johan på GS har granskat MSB med dessinformationen som görs under valrörelsen.
    MSB följer bara påverkan med koppling från ”utländsk makt”.
    Peter Eriksson, Bostads- och digitaliserings­minister säger att samtliga partier har ”Hot linje” till Facebook..

    ”Regeringsorganet MSB har i valrörelsen fått en ”hotline” till Facebook där man kan direktcensurera konton som inte Socialdemokraterna gillar. Utöver det gör man upp listor på valpåverkansincidenter. Annelie Bergholm Söder hävdar att MSB bara följer ”utlänsk påverkan”, vilket Johan avslöjar som bluff genom att läsa upp exempel från MSB:s egna lista.”.

    ”Dan Eliassons MSB blir avslöjade med lögn om valpåverkan”

  9. Åkessons slutsats är vad nästan varenda människa kommit fram till när de träffat på flyttningarna. En som flyr för sitt liv är glad och lycklig över att få skydd. Tak över huvudet, mat i magen och kläder på kroppen är för dem en ynnest. De tvekar inte att efter bästa förmåga försöka återgälda. Om och när situationen i deras hemland är bättre önskar de inget hellre än att återvända. Dessutom räddar de kvinnor och barn först.

    Sedan har vi dem som har kommit för en livslång all-inclusive som tror att Sverige är ett femstjärnigt hotell bara för dem.

    Det är bra att Åkesson hittat glöden igen och visar vart skåpet ska stå.

  10. GS har granskat med SVT:s reportage om med deras arbetare.
    Vilka och hur de sätter deras agenda med upplägg på valbevakningen.
    SVT som skall vara opartiska och inte vinkla sina reportage.
    Tala om frågeställningarna som görs i deras ”Agenda”.

    ”Granskning Sverige – Revolutionära Kommunister Avslöjade På SVT”

  11. Det är just därför Sverige behöver ny regering. En regering, som högt och sakligt kan se och uttala de verkliga problemen med för hög mängd villkorslös och aningslös invandring. Det har pågått i decennier och det behövs ett totalt stopp tills Sverige är lagat.

  12. Nu fattas bara skenrättegångar liknande man hade i Sovjetunionen mot Sverige Demokraterna tendenserna finns ju redan

Kommentera