Centerpartiet stödjer åsiktsförtryckande vänsterextremister

VALET 2018. I dag, fredag, anordnar det nationalistiska partiet Alternativ för Sverige, AFS, en demonstration i Kungsträdgården. För varje demonstrant AFS lyckas samla kommer Centerpartiet i Stockholm skänka 20 kronor till Expo, enligt Dagens Nyheter.

Centerpartiet har välordnat ekonomi som de förvaltar genom Randello Invest AB så de har garanterat råd.

Men att stödja våldsbejakande vänsterextremister som registrerar oliktänkande det är inte snyggt Annie.

Men Pettersson säger att ni som vill stödja det vänsterblivna Expo ska naturligtvis rösta på Centerpartiet och Annie Lööf…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

17 thoughts on “Centerpartiet stödjer åsiktsförtryckande vänsterextremister

  1. Det här är ett hån mot alla alldagliga svenskar som tydligen på konstiga vägar hamnat i ett register hos privata Expo. Annie Lööf borde som lagstiftare och utbildad jurist se till att sådana register lagförs och avslutas precis som blev fallet med ”Romerregistret”. Det är en skam att Centerpartiet betalar.

    Om Expos register behövs för rikets säkerhet så ska det finnas hos Säpo och då inte vara tillgängligt för media vid lämplig tidpunkt för reportage mot enskild som nu bedrivs av t ex David Baas i Expressen.

  2. Nu har Stenbock ögnat över dagens ”nyheter” på text-TV. Intressant var några rader om en invandrad MP-islamist från Botkyrka.Denne erbjöd Moderaterna 3,500 kameldrivares röster,om de genom Kristersson partikamrater fick tillåtelse,att bygga en Moské !!
    En av de många Gröna Kommunister,som sökte köpa sig makt och ära.
    Dock några sidor längre fram,fanns ett än mer ofattbart erbjudande,från Finansminissan Andersson (S). Hon bjuder 5,6 miljarder till ensamstående mammor,från våra inbetalda skatter.
    Dessa påstod hon skulle ge dem två extra veckors ledighet från jobbet.
    Intresset för arbete tycks avmattas i takt med,att Islamisterna ökar i antal !
    Väl vi snart har möjlighet att välja,så dessa löjliga överbud,åt alla håll äntligen får ett slut.

  3. Champagnen ska flöda på söndag, då chockstämningen infinner sig hos eliten. Ska bli kul att se!

  4. Centerpartiet på riksnivå, är ett parti som hela tiden överraskar, negativt.

    Vad har hänt med centerpartiet?

  5. Är inte det olaglig att föra register bara så där, polisen fick inte registrera Zigenare och tillhörande patrask

Kommentera