Jimmie Åkessons första anförande i riksdagen år 2010

VALET 2018. Sverigedemokraterna bildades i februari 1988. 22 år senare valdes SD in i riksdagen med 5,7 procent. Den 3 november 2010 höll Jimmie Åkesson sitt första anförande och presenterar sig och Sverigedemokraterna, där han utmanar etablissemanget och den splittringspolitik som riksdagens övriga partier drivit under lång tid.

Lyssna, det tar tio minuter och inse hur rätt Jimmie hade då och inse att sjuklövern driver samma politik idag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Jimmie Åkessons första anförande i riksdagen år 2010

  1. Jimmie har alltid varit bra och som redan skrivits skulle han lika gärna ha kunnat ha hållit talet i år.

    Det som är det sorgliga i det hela är ju att de övriga partierna gick och satte sig i sandlådan och där blev de kvar. Det är ju först nu i valrörelsen som man har börjat höra dem prata samma språk som SD. Men det är ju minst 25 år för sent. Det har hunnit rinna alldeles för mycket vatten förbi riksdagshuset.

  2. Ja han var lika förståndig då som nu och det är givetvis jobbigt
    för dom som brukar skita i vad dom lovar och har lovat!

  3. Ja det var tankeväckande. Exakt samma tal kan gälla idag, alltså inga förändringar till det bättre. Inte underligt att folk är frustrerade och längtar efter praktisk SD-politik.

    • Det är kanske dags att uppdatera din utrustning till dagens standard. Jag har både kanonbra bild, ljud och ser ung Parti och Statsministerkandidat som har gjort ett heroiskt jobb fram till dags dato.

Kommentera