24 thoughts on “Återvandringsturnén har kommit till Nyköping

  1. Misstänker starkt att detta var organiserat av några ’socialtanter’ på order från ’högre’ politisk ort för att tysta Afs… De börjar bli rädda nu när Afs bankar med knytnäven på dörren till rikstagen…

    Förresten Afs kommer att komma in med råge!!!

  2. Nyköping ett havererat arabhelvete, sorgligt.
    Men tack slöddret för att AfS kommer in i riksdagen, något annat är otänkbart efter sett filmen från dagens lilla föreläsning om hur bra intergrationen vi har i detta landet.

    • Så är det, Roland. Debattera på och må gott.

      Så några kloka ord från Alice Teodorescu .

      ”Det är korkat att försöka tiga ihjäl åsikter man inte delar”.

  3. Glad att jag flyttade från Nyköping då den kommunen inte gör ett dyft för handikappade och man bryter mot svensk lag så jag kommer inte att sakna Nyköping och Södermanland det enda positiva med Södermanland är denna blogg och vissa av er kommentatorer

  4. Jag var där och såg eländet. AFS hör inte hemma i svensk politik. Jimmie gjorde helt rätt när han slängde ut dessa stollar. Deras budskap var det vidrigaste jag någonsin hört. Heder åt SD som packade ihop o gick hem. Detta sas inför alla politiker Nyköpingsbor och massor av poliser. Pratade med någon polis o han o jag hade samma åsikt. Så här bär man sig inte åt. SKÄMS AFS!

    • Roland Roland ena stunden står du och skramlar med nycklar på torget mot rasism, nästa stund är du på Petterssons och skriver skaffa dej facebook där kan du spy din galla. AFS ska in i riksdagen så kanske nickedockorna där uppe förhoppningsvis vaknar till, du vet kanske inte det men bi har yttrandefrihet i Sverige.

    • Roland K:
      Stod du verkligen ihop med prästen och skramlade med nycklar ????
      Då har jag helt misstagit mig på dig !
      Fick uppfattningen att du var en demokrat,och så läser jag dessa rader från en av de närvarande på Torget !

    • AfS ska in i riksdagen!
      Tack för att du ödslar både tid och kraft på Alternativ för Sverige som du inte gillar!
      Företrädarna för Afs har betydligt större kompetens och erfarenhet än de flesta heltidspolitikerna i Rosenbad.

  5. Lena:
    Ja två avsnitt i programmet som jag hoppas når utanför Absurdistan var bilden av de talrika ”berikare”,som Vänsterpacket importerat och värnar om.
    Vidare hur dessa islamska maffiagrupper valt land, i ”vårt” tidigare lugna och fredliga Norden,att framöver parasitera på.
    Slutligen går mina ”Kondoleanser” till er alla som invaderats i Sörmland,av detta avskum. Nästan helt i nivå med Malmö !!!

  6. Som vanligt har youtube plockat bort beviset för dessa ”peinsionräddares” odemokratiska och våldsamma kultur.

    När ska det gå in i huvudet på politikerna och artisterna för den delen att det är inte bara på Afs möten sån’t här händer. Det är samma uttryck som när bilbränder, våldtäkter och mord utövas.
    När invandrings-främjandet uttrycker sig, får man höra att dessa är ett offer för dåliga levnadsförhållanden i de enklaver de lever i.

    Hur kommer det sig att de som inte ens hamnat i de ”ghetton” som utpekas, är precis lika bedrövliga?
    Det är helt enkelt en attityd och kulturfråga. Eftersom de har fått en fristad här så borde de åtminstone bemöda sig med att respektera åsiktsfriheten.
    Men de påverkas av de andra partiernas dåliga beteende och överseende med påhopp på demokratiska yttringar.
    Den kultur de har med sig är också en stor faktor. De kommer från våldsamma, odemokratiska och misogyna samhälle.

    Som de uttrycker sig så är de förbanne mig ingen tillgång för Sverige!

  7. Det vore toppen om det kunde bli lägenheter till oss svenskar. Jag blev bortjagad från förra området då renovering och en ofattbart hög hyreshöjning rensade området från oss som inte kunde betala. Nu håller de på med markprover här också, vad ska de göra av mig som inte har råd att leva, än mindre köpa egen bostad? Det tar åratal att få en lägenhet här. Och en med billig hyra ser ut därefter.

  8. Vad betr. AfS och Nyköpingsbesöket tycks alla skolor (inkl SFI) beordrats till mötet,för att lära hur de skall uppträda i ”Demokratins namn”..
    Vissa av dem hade t.o.m. tagit med sig sin ”snutte”, (skånska för tröstfilt)
    till sammankomsten.
    Det som imponerade på mig var det stora urval av olika raser,fler än vad jag kan visa upp, i mitt Ghetto !
    Slutligen mitt honnör för dessa ungdomar,som reser runt i AfS namn,och möjligen väcker vissa till liv,att inse vart landet är på god väg….

  9. Som vanligt, ingen som respekt för Sverige och svenskarna!

    Komma hit och gråta för att man är förföljd i sitt hemland och måste ha asyl och sen inte respektera den svenska demokratin!

    Bara ut med paket!

  10. Men, hur går det nu med välfärden och min pension när alla kulturberikarna tydligen har fått ledigt från sina arbeten?

    • Pensionen kan du glömma…
      Läste på Text-TV ATT c:a 1,6 miljoner ”skyddssökande” invaderat oss. Av dessa var det c:a 20 % som var utan arbete.
      Alltså c:a 320.000 arbetsbefriade,vilket stämmer med de siffror de styrande redovisat som ”arbetslösa”,utan att tänka sig för. 😉
      Räkna själv ut vad dessa kostar i form av bidrag,och du kommer att finna,det finns inget över till din pension ! Tyvärr…

      • Jamen, Löven och etablissemanget har ju lovat att ockupanterna skall dra upp oss svenskar ur misären!

  11. Om jag kallar mig Achmed Mohammed och säger att jag flytt från Thailand – får jag en gratisresa till Thailand då?

Kommentera