9 thoughts on “Bert Spår Valresultatet

  1. Bert summerar till 98,1 %, alltså får övriga partier (FI+AFS+MED+…) endast 1,9%. En så van spekulant samt stor och erfaren politiker som Bert, vet nog om att alltid ha några extra procent i bakfickan.

    Bert har nog satsat på oddset att (S) får mindre än vadet över/under 24%, därför får de bara 23,9 % enligt Bert. Han tror att åtminstone L, MP och KD gör det bättre än vadslagningsfirman Unibet:

    S 23,9 – under 24%
    M 19 – under 21%
    L 5,4 – över 5%
    SD 22 – under 23,5% (kan bli högre än 22% säger Bert)
    V 8,5 – under 9%
    Mp 5,4 – över 4%
    C 7,9 – under 8,5%
    KD 6 – över 4 %

    Jag undrar om Bert inte borde bättre beakta ”vågen” som medvindspartier visat sig surfa på (SD) och gjorde att hans egna parti ”Ny Demokrati” fick 6,7% av riksdagsrösterna i valet 1991 – endast 7 månader efter att det bildades.

    • Nja med S slutsumma tippar han troligen rätt under 24 %…
      Själv har jag i snart 14 dagar,rekommenderat insatser på detta till goda 1:90 för varje absurdskt nödmynt.
      I övrigt har man på Unibet återgått till ursprungliga fisket 22,5 % mer eller mindre. Över bjuder man lika högt som Sossarnas ovan 1.90…
      Tag det och fira med Cognac eller tårta allt efter smak.
      Slutligen får ni numera endast 1;40 på,att M inte når 21 % En minskning med 45 öre sedan en dryg veckan tillbaka !!

    • Putte Kock refererar en fotbollsmatch och säger flera gånger i direktsändning att ”negern löper på vänsterkanten”, ”där nickar negern”, ”negern slår ut till inkast” etc. Hemmastudion blir mer och mer förfärad och försöker att till Putte få fram det olämpliga i att säga ”negern”. Eftersom förbindelsen mellan studion i Sverige och Putte på plats inte är den bästa hör dock Putte inte riktigt vad studion säger. De försöker bokstavera: ”Putte, du kan inte säga neger, Niklas Erik Gustav Erik Rudolf, neger.” Varvid Putte replikerar: ”Konstigt, de säger hemifrån att negern skulle heta Niklas Erik Gustav, men det tror jag inte ett ögonblick på.”

Kommentera