Sverigedemokratiska ungdomar grovt misshandlade av somaliskt gäng

BROTTSLIGHET. Två minderåriga medlemmar i Sverigedemokraternas ungdomsförbund Ungsvenskarna blev på lördagskvällen grovt misshandlade av ett invandrargäng efter att de kampanjarbetat på en ungdomsfestival i Falun.

Man hade tidigare blivit utsatta för dödshot både i sociala medier och på nätet – blev då uppmanade av polis att ringa 112 om det hände något. – Men det är lite svårt att göra om man blir attackerad av tio personer, säger Rasmus Giertz, ordförande Ungsvenskarna i Dalarna.

Läs mer på Nyheter Idag…

Ungsvenskarna Falun

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

29 thoughts on “Sverigedemokratiska ungdomar grovt misshandlade av somaliskt gäng

  1. Samma fega beteende som alla Muslimer, det är därför att dom alltid är 10-15 stycken , för då kan dom ge sig på enskilda personer, detta bottenskrap av mänskligheten kan man inte förvänta sig annat av.

  2. Våldsbenägna apor !! Och vilket straff får dessa kriminella invandrare dagens kaos Sverige ? Man ser hur vissa på Facebook skriver och förnekar detta och hur fredligt det är på deras gata ,men vänta bara och se när en anhörig är på fel plats och råkar ut för dessa mördar och våldtäkts maskiner. Detta våld fanns inte i denna utsträckning för trettio år sedan utan det har eskalerat under dessa år . Man är rädd att ens nära och kära ska råka illa ut och hoppas att SD ska kunna stävja detta förfall i Sverige.

    • Jag tittade på programmet TUNNELBANAN på tv idag, där blev en Svensk man haffad för att an hade en mattkniv på sig.
      En muhammedan gick omkring i Göteborg med en skarpladdad k-pist och fick inget straff för det Kontentan av detta är att om man är muslim så får man gå omkring helt öppet med ett skarpladdat vapen i handen, men om man är Svensk så får man inte ens bära med sig en kniv.
      Om jag går till järnhandeln och köper en morakniv så får jag inte bära hem den om jag är Svensk för då BÄR jag kniv på allmän plats.

  3. Och tystnad om detta i MSM. MSM:s journalister har samma mentalitet som Hitlers anhängare: Vissa personer har mindre människovärde än andra och kan misshandlas och förtryckas. Det är ren och skär fascism (som btw är en kollektivistisk vänsterideolog!).

  4. Enligt Regimens propagandakanal P1 SR förekommer inget våld i denna valrörelse.
    Man kallade också till en början ett brutalt gruppvåldtaget flickebarn för en ”mindreårig kvinna”, hur tydlig ska Islamiseringen bli innan massorna begriper!

  5. Detta är inte okej eller hur Stefan?
    när kommer ett fördömande uttalande och biljetten hem för dina nya kompisar?

      • Japp, så det är bra om dom tar 3% av SD, då finns ingen chans att SD får något inflytande i svensk politik. AfS har lika stor chans att komma in i riksdagen, som en snöboll har att överleva i helvette

  6. https://israelunwired.com/trump-was-right-about-sweden/ LÄS DETTA!
    2018-09-03 I slutet av reportaget står:

    ABOUT SWEDEN
    This is absolute madness. This is a window into what can happen to any Western country today. Because those countries prefer to put their political correct values above protecting their citizens. Are they truly being moral? Or is this actually immoral?

    The whole Western world must learn from Sweden. But are they?

    As we wrote here in this post, Sweden is becoming the new Islamic state of Sweden. The saddest thing about this transition is that Swedish authorities are enabling this change to happen, willingly.

Kommentera