Det nya spännande Sverige

INVANDRING. Se del två i Samhällsnytts reportage om vanliga människors upplevelse av invandringen.

-Pettersson säger att det är egentligen inga konstigheter. Importerar man Mellanöstern så blir Sverige som Mellanöstern…

Men vill ni ha Mellanöstern i Sverige så rösta på Sjuklövern, så blir livet väldigt spännande…

HÄR finns del 1.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Det nya spännande Sverige

  1. Det är ÄCKLIGT hur ett land som övriga världen såg upp till och ville efterlikna idag har blivit ett land som alla varnar för och säger ” hoppas att vi inte blir lika urusla som Sverige.

  2. Tack Löfven….du gör så bra för Sverige….FY FAN !!!

    Den som röstar på Socialdemokraterna eller de partier som önskar mer av detta, SÄG DÅ ATT DETTA ÄR BRA, när ditt 12-åriga barn, eller ditt barnbarn, som är 10-år, blir gruppvåldtagen.

    • AB Reinfeldt & Löven har de senaste mandatperioderna sett till att det för detta Sverige har blivit en muslimsk stat och brottslingar från andra länder som har diplomatisk immunitet i detta land inte kan straffas. Sossarna och moderaterna duger absolut inte till att styra något land och borde fängslas för att dom tillsammans sålt det f.d. landet Sverige till muhammedaner.

  3. En fråga inför valet. Är alla i Feministiskt initiativ tjocka rosa emotionella grisar eller finns det något undantag?

  4. ”Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.”

    Var inte galen – rösta på något nytt. Rösta inte 7k.

Kommentera