Tjejfri festival

Hoppas någon arrangör kommer på den briljanta idén att arrangera en musikfestival där kvinnor och tjejer är portförbjudna.

Det skulle vara välgörande för alla de lättklädda tjejer som tror att samtliga män är potentiella våldtäktsmän.

7 thoughts on “Tjejfri festival

  1. En festival där man förbjuder könslösa hen och andra fjollor med ladugårds rött hår, näsring och som kan lystra till något unisex namn. En festival utan kumunistflaggor och män med smink som tror sig kunna underhålla, En festival där riktiga stolta män och riktiga kvinnor kan ha kul o respektera varandra utan horder med drägg som fått gratisbiljetter av någon generös batikhäxa. För gick det men den tiden är bog förbi.

  2. Tala om att dra isär samhället. Vart är vi på väg? ”jag är inte nöjd med det kön jag tilldelats, vill byta.” Två av samma kön kräver sin rättighet att få barn. Jag vill inte, får inte enligt min religion, ta det motsatta könets hand. Jag vill inte arbeta, det är kränkande. Jag kräver rättvisa, bott i Sverige i 15 år men får tolkhjälp.
    Varför ser inte vår nomenklatura det uppenbara, vi staten är våldtagna och utnyttjade av främlingar. Handla, sluta pladdra om en värdegrund eller demokrati, för att inte skriva allas lika värde. Läs sagan om Kejsarens nya kläder och försök att förstå att 1+1 är två 2, därefter överkursen 2+2=4

  3. Är inte ändå alla dessa vilsna tjejer en produkt av deras mammors egenmäktiga psykiska misshandel och sedemera skilsmässa från dotterns Pappa ?
    Pappan är enligt myndigheterna JÄTTE viktig tills Mamman säger JAG VILL SKILJAS !

  4. De foto av festivalbesökarna jag sett framkallar inga andra känslor än att jag är nog hellre är bög..

Kommentera