Jag förstår dig Jimmie

I brist på annat tittade jag på torsdagens Opinion Live på SVT Play.

Ett av ämnena som diskuterades var den mansfria festival som arrangeras i Göteborg under helgen (börjar 37 minuter in i programmet). En av debattörerna var Emilie Roslund, journalist och krönikör. Hon jobbar dessutom på P3 och det enda jag vill säga är. Nu förstår jag dig bättre Jimmie!

5 thoughts on “Jag förstår dig Jimmie

  1. Skrev till Opinionlive och frågade hur de kunde ta med en person som Rosvall och låta henne stå och spy galla över en icke närvarande Åkesson.
    Tror ni jag fått något svar?

  2. Jag kom bara en halvminut in innan jag stängde av. Är det dryga subbor av den här kalibern som P3 anställer så är det bara att lägga ner skiten.

  3. E.R. säger ”född som man, heterosexuell och köper den bilden.” ???? Och sådana virrhjärnor får uttala sig så stora delar av befolkningen, lika virriga får vatten på sin kvarn.
    Det går väl snart an i Absurdistan att begära, ”jag vill byta inte kön utan vill bli benämnd inte man utan ett träd, eftersom jag är en fikus.

  4. En oförskämd, infantil snorunge var min spontana reaktion, när jag bevittnade spektaklet i direktsändning. Blev faktiskt tvungen att byta kanal efter ett tag, för att få behålla midda´n. Vidrigare typ finns knappt.

Kommentera