Somaliska lögner

Nu duggar de tätt, de socialdemokratiska lögnerna på andra språk.

Knappt har nyheterna om de socialdemokrater som spridit lögner om SD och M på arabiska klingat ut, innan nästa avslöjande dyker upp.

Låt oss blicka tillbaks till februari 2017. Då proklamerade Socialdemokraterna att en ny plan skulle sjösättas, den att stoppa ”fake news” på nätet. Det lät så fint när Magdalena Andersson med glatt humör förklarade att ”Så ska S stoppa fake news på nätet”.

Det var i februari 2017. Nu är det augusti 2018 och nu duggar de tätt, avslöjanden om socialdemokrater som sprider falska nyheter (fake news) på nätet. Samer Saad Mohialdeen och Janna Atta Ibrahim var de som avslöjades och bägge har nu avsagt sig sina kandidaturer för S.

Nu kommer nästa dråpslag mot sossarna. Mohammed Ahmed Barkad från Örebro har använt Facebook till att sprida lögner om SD och borgerliga partier på sitt hemspråk, somaliska. Nerikes Allehanda var först ut att avslöja detta, men de tar betalt för sina artiklar och betalar gör vi inte. Ni får istället ta del av avslöjandet på Rebecca Weidmo-Uvells blogg.

Anders Ygeman, toppnamn inom socialdemokratin, avfärdar kritiken med orden att de ansvariga har låg befattning i partiet.

Det alla naturligtvis undrar är hur många lögner som spridits om SD, M och andra borgerliga partier på arabiska, somaliska och andra språk? Man undrar vad som är värst. Att människor sprider lögner om svenska partier på språk få svenskar förstår eller att svenska partier infiltrerats av islamister?

Vill ni ha en rolig halvtimme på jobbet eller i kompisgänget ska ni först diskutera Socialdemokraternas plan mot ”fake news” från 2017. När ni har gjort det en stund och era socialdemokratiska vänner känner sig nöjda och slår sig för bröstet, ska ni kasta fram den senaste veckans avslöjande framför nosen på dem. Jag lovar att ordet haksläpp får ett ansikte och tystnaden lär lägra sig i rummet.

6 thoughts on “Somaliska lögner

  1. Här har vi ett klart exempel på att folk som inte kan tala och läsa svenska inte ska ha rösträtt.

  2. Ja Sossepartiet har verkligen sjunkit i anseende, man står
    snart på samma dyiga botten som Aftonbladet när det
    gäller trovärdighet? Men jag vet att dom har en beundrare
    som ser allt dom gör som positivt.

  3. Verkar vara organiserade lögner som sprids med sosseriets goda minne fast dom naturligtvis förnekar all kännedom.

  4. Sossarna är det parti som är de som utmärker sig allra mest när det gäller att ljuga om sina motståndare. Dom har inte sagt ett ord om alliansen eller SD som inte varit lögn det senaste halvåret.
    Aldrig mera S
    Rösta SD 2018.

  5. Jag tittade precis på SVT Forum på webben (har ingen TV) där inrikesminister (ja det stod faktiskt så – noll koll på SVT) Ygeman försökte förklara bort och släta över sossarnas klavertramp.

  6. När socialdemokraten Anders Ygeman, använder en synonym för socialdemokratiska lögner, så blir det ”beklagliga uttalanden”.

    Det var något nytt för synonym-lexikonet.

Kommentera