S-politiker avgår efter lögner om SD

VALET 2018. Janna Atta Ibrahim socialdemokratisk Göteborgspolitiker lämnar sina uppdrag med omedelbar verkan efter att ha spridit falska påståenden om SD och M på Facebook.

– Det här är fullständigt oacceptabelt, säger Eva-Marie Rasmusson förste ombudsman för S i Göteborg.

Läs mer på GP.se

-Pettersson tycker det är lite överdrivet. Skulle alla politiker som ljugit och dagligen ljuger om Sverigedemokraterna avgå blev det inte många kvar, detsamma gäller journalister…

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

7 thoughts on “S-politiker avgår efter lögner om SD

  1. Vad sägs om dessa Socialdemokrater.
    När Stadsministern säger att det skall vara ordning och reda.

    I media är det som vad François Bronett med Cirkus Scott sade på sin tid:
    ”Får vi be om största möjliga Tyyystnnaaad”.
    Hade det varit ifrån SD hade det blivet annat.

    Samnytt har långa artiklar:

    Denne förekommer i hela 21 ! avsnitt i belastningsregistret.

    På frågan ifall man har kommit in och är etablerad i Sverige
    räcker det med att ha 8 ! barn i Sverige.

    ”Du kom ju till Sverige 1990. Anser du att du har kommit in i samhället? Är du väl etablerad i Sverige?
    -Jag är etablerad i Sverige. Jag har åtta barn i Sverige!”

    ”Socialdemokraterna i Jönköpings län går till val på att göra Jönköping tryggare. Med på landstings- och kommunlistan har de en multikriminell person som dömts för misshandel så sent som i november 2017. Mannen ska ha blivit missnöjd med maten på en restaurang, vägrat betala för den och försökt strypa en kassör när han stötte på honom igen. ”Det är viktigt att minska brottsligheten bland invandrare,” säger mannen till Samhällsnytt. Tidigare blev han dömd för att ha försökt smuggla sex säckar med drogen khat till Sverige.”

    ”Totalt förekommer Hersi under 21 avsnitt i belastningsregistret med 4 domar. År 2010 dömdes han till 6 månaders fängelse för ett försök att smuggla sex säckar med den somaliska drogen khat från Danmark.”

    ” Hans Facebook-profil visar att han är medlem i grupper som Socialdemokraterna och ”Stefan Löfven som statsminister, ja tack” – men även sådana som ”Islam 100%” och ”Bönetider”:”

    ”Försökte strypa kassör – kandiderar för Socialdemokraterna i valet”

    ”50-årige Usman Abdullahi är kontorschef och kandidat för Socialdemokraterna till kommunfullmäktige på Lidingö i Stockholm.
    Han är också en dömd kvinno- och barnmisshandlare.”
    https://samnytt.se/kvinnomisshandlare-kandiderar-for-socialdemokraterna-i-stockholm-partiet-ser-inga-problem-med-domen/

  2. Ja, hur kan det komma sig att S tappar till SD. S som är ett så ”Sverigevänligt” part och alltid har tyckt att Sverige skall vara Svenskt och inte ta emot en massa folk från främmande kulturer

  3. Muslimer tolkar ju Sverige på sitt sätt, vad är upprörande med det! Ni gastar ju själva en massa lögner om SD! Sosseriet är patetiskt!

  4. Man undrar vad som sägs om SD i de nyanlända kretsarna? Ger en månadslön på att lögner och falska rykten är legio.

Kommentera