Stäng

Hur kan någon inte gilla Trumps reseförbud?

ISLAM. USA:s Högsta domstol gav grönt ljus för Donald Trumps kontroversiella inreseförbud, som slog mot människor i några muslimska länder.

PK, inte minst i Sverige protesterade vilt.

-Pettersson undrar varför, är denna kultur något vi behöver i västvärlden?

Twitter

9 reaktioner på “Hur kan någon inte gilla Trumps reseförbud?

  1. Så fasansfullt , arma barn om det var fadern……hade han frågat barnen om de ville komma / födas till honom och hans grymma värld……..före han låg med deras mor ? Givetvis inte, (inget barn är tillfrågat om de vill komma till världen.)
    Hans och hans frus drifter får nu barnen lida för.

  2. Yazidier är inte muslimer vad jag har förstått. Pettersson är känd för ”sanningar”. Verkar vara ännu en sådan.

  3. Härlig barbarisk representant för det muslimska invällarfolket. Det går väl troligen för batikhäxorna när de ser detta

  4. Ett utmärkt sätt att sprida våldet vidare via sina barn. Hatet kan sätta sig hur djupt, som helst i dem. Vad kan hända med såna barn ifall de bär på psykopatiska anlag? Som sagt var, vi behöver inga såna familjer det räcker med de få undantag av våldsamma familjer, som alltid funnits.

  5. Märkligt att Sverige som aldrig får nog av den s.k fredliga religionen Islam protesterade, borde inte Sverige välkomna Trumps inreseförbud eftersom fler muslimer då istället kan komma till det svenska paradiset och bosätta sig ?

  6. Det vill mycket till innan magen reagerar. Men här var det nära att midda´n gick i retur. Kanske en anledning till att dom blir cyniska och empatilösa. Misshandeln på slutet kunde ju rent av ha dödat dom. Och sen tvingar han dom till det mest förnedrande att kyssa hans fötter. Vilken fähund till far att behandla sina barn på detta fega vis. Men förmodligen helt i feministerna´s smak. Gruppvåldtäkter och annat våld har de ju ännu inte tagit avstånd ifrån och faktiskt inte ens kommenterat. Heja Trump !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: