Centerpartiet utesluter en islamist men har fått en ny…

ISLAM. Centerpartiets lokala toppkandidat på riksdagslistan i Göteborg, Mikail Yüksel, utesluts ur partiet – med omedelbar verkan. Anledningen är att Yüksel tidigare haft samröre med den turkiska islamistiska organisationen Grå vargarna.

Enligt partisekreterare Michael Arthursson är det någonting som Yuksel inte berättat om.
Beslutet fattades av partistyrelsen, rapporterar SVT.

Mikail Yüksel, utesluten islamist

Men Centern ska inte vara ledsna, de fick för en tid sedan en ny islamist, Kahin Ahmed, tidigare M, den antidemokratiske islamisten Kahin Ahmed skrev en debattartikel på Nyheter 24 med rubriken ”Du är inte välkommen i förorterna, Jimmie Åkesson” där han tyckte att det var en skandal att arrangörerna ”bjöd in ett parti med nazistiska rötter”. 

– Pettersson minns när politiken var enklare och definitivt mer färgstark. Jag vill påminna om den gamle moderatledaren Ulf Adelsohn som visste vad han pratade om och var betydligt klokare än dagens moderater.

Han kritiserades givetvis men förklarade: ”Nej, jag ångrar ingenting. En neger är en neger och en svensk är en svensk. Jag står självfallet för vad jag har sagt. Jag nämner alltid saker och ting vid deras rätta namn. Och att negrerna blir arbetslösa om vi bojkottar deras varor är ett faktum.”

Som ni vet bör man sopa rent framför egen dörr innan man gnäller på andras städning och herr Ahmed borde ha en hel del att göra med sopborsten, både i förorten och i sitt eget land.

Men jag ska inte vara långsint, så grattis Annie och Centern…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

14 thoughts on “Centerpartiet utesluter en islamist men har fått en ny…

  1. Uteslutna C-politikern Mikail Yüksel vill starta nytt parti.

    Efter att ha blivit utesluten ur Centerpartiet tänker Mikail Yüksel bli invald i riksdagen via personkryss – och väl inne som ledamot starta ett nytt parti.

    ”– Jag har ett brett nätverk i hela Sverige. Människor är trötta på de etablerade partierna”, säger han till TT.

  2. Framsprungen från den svenska bondesamhället var den envisa och slagfärdiga Gunnar Hedlund. Hans ord, om en uppgörelse med sossarna vill jag minnas, Man ska inte flå björnen innan den är skjuten. Skulle i dagens Sverige frambringa alla dessa finkänsliga alarmister, och olika bokstavskombinationers vrede om det skrämmande hotfulla, att flå en björn. Sossarna jämfördes med en björn som skulle flås, bara det….

    • Lite fel i din återgivning av Gunnar Hedlunds favorituttryck. Han brukade säga: Man ska inte sälja skinnet innan björnen är skjuten.

  3. Kan undras vad gamle hederlige Hedlund,med sina båda fötter stadigt på jorden tänker,när han tittar ner på de som idag kallas Centern ?
    En annan sådan man var Gustav Jonergård,som troligen idag vänder sig i sin grav !

  4. SVT har visst börjat med skräck tv igen, först en fiiflande moderat, sedan en oärlig kristdemokrat, därefter en högerextrem centerpartist, som inte det var nog en vimsig Sarnecki o därefter en ljugande Morgan J. Vad är en film av Stephen King mot detta.

  5. Vad är det för fel på Centerpartiet (mer än själva politiken alltså)? Gång på gång avslöjas suspekta typer i detta parti.

    • Och lika förvånade är C:s ledning varje gång man utesluter en islamist undercover… Man får känslan att det inte ÄR ett problem förrän media börjar skriva om det🤔…

    • Detta visa den otroliga naiviteten som råder i detta parti de kan gå hand i hand med miljömupparna

  6. Det finns så många bottenlöst ignoranta personer i det här landet som fortfarande tror att det skillnad på islamist och muslim!
    Värre är att det är just sådana personer som har makten i samhället.

Kommentera