Tips och kontakt

Vi är tacksamma för alla tips och synpunkter. Jag har länge försökt att läsa allt och svara alla men är tvungen att inse att det inte hinns med längre, bloggen är en hobby vid sidan av allt annat i livet.

De flesta tips är bra och en del användbara men tyvärr kan vi inte ta med allt, tidsbrist och ibland är det redan publicerat. Använd gärna sökrutan för att kolla detta.

Skicka tips, synpunkter och frågor till stensatter@gmail.com

OBS! Vi röjer eller efterforskar aldrig en källa och du har rätt att vara anonym. Ange tydligt om du vill ha ditt namn med, annars blir du anonym.

Det är bara jag, Pettersson, som läser e-posten men var ändå försiktig. Det går inte att garantera att Expressen, Expo och andra hatiska organisationer använder olagliga metoder för att komma åt privat information. Även Säpo och andra myndigheter besöker oss regelbundet.

Vill du nå någon annan skribent något skicka till mig så vidarebefordrar jag ditt mejl.

För att maximera sannolikheten att ditt mejl uppmärksammas, ange tydligt i ämnesrutan vad ditt ärende handlar om.

Pettersson

Stöd bloggen…

6 thoughts on “Tips och kontakt

  1. När vi tvingas betala för skattefinansierad media som alla vet är lögnaktig och har agendan att främmande makt intressen ska ta över mer i Sverige, är Pettersson en volontär frihetshjälte liksom i TV-serien V kämpar mot de livsfarliga aliens som vill ta över samhället.

  2. Börjar alltid med att kolla PIM-appen och Petterssons blogg. Sedan jämför jag med Aftonblaskan och Expressen samt SVT:s nyhetsapp för att se hur mycket dessa undanhåller den breda allmänheten och det är inte lite det!

  3. Tack Pettersson för dina insatser, utan information från petterssonsblogg skulle många vara ovetande. DN, Svenska Dagbladet, Expressen, Aftonblaskan m. fl landsortstidningar samt de värsta av alla SVT, de är duktiga på falska nyheter, det är det som de är bäst på. Att de kan se sig själva i spegeln

  4. Alernativa media är en liten oas i den övriga mediala torkan, falskheterna och lögnerna.
    Och här utgör bl.a. Petterssons blogg spjutspetsen. Klart att dom socialistiska dödgrävarna då är rädda för sanningen, dom lever ju på lögnen!
    ”Det är farligt att ha rätt när regimen har fel”

  5. Expressen, Expo, Socialdemokraterna med flera, med flera, inte minst ROBERT ARSELBERG…..Diktaturen närmar sig, garanterat att detta gäng från 68:a vänstern, EU förespråkare, globalister och Soros vänner hatar oss och den vanliga lilla människans åsikter…..SVERIGE I ETT NÖTSKAL!

Kommentera