SVT: Aftonbladets Anders Lindberg är avskydd i vida kretsar

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör fick igår av SVT den mindre smickrande benämningen ”avskydd i vida kretsar” av SVT eftersom han ses som en ”godhetsknarkare av rang”.Detta under ett inslag om godhet.

-Pettersson tycker att benämningen godhet har fått en litet felaktig klang i Sverige. Den som vill att en ljugande ung man från Afghanistan som har flyttat från Iran och saknar asylskäl ska få stanna kallas god. Den som däremot vill att den ljugande unge mannen ska åka hem och hjälpa till att bygga upp sitt land och i stället använda pengarna på svenska fattigpensionärer eller flickskolor i Afghanistan ses som rasist och högerextremist…

Däremot tycker jag att det är fel att kalla Anders Lindberg avskydd, han är mest korkad och begriper inte bättre. Han är inte heller en godhetsknarkare, tvärtom han är elak mot oliktänkande…

Stöd bloggen

24 thoughts on “SVT: Aftonbladets Anders Lindberg är avskydd i vida kretsar

  1. Anders Lindberg borde kallas ”Nappen”, för han har alltid invandrarna att suga på och aldrig kan bli avvand.

  2. Anders Lindberg är inte psykiskt frisk. Det behöver man inte vara psykläkare för att konstatera. Om han går att bota får man väl låta en läkare uttala sig om. Diagnosen finns troligen inte i boken. Sen att den mest hatiska fulaste otäckaste person som finns i detta land Helle Klein tar honom i försvar är ju föga förvånande.

    • Helle Klein har terroriserat åtminstone en bonde boende på vägen till hennes sommarstuga i många år. Hon retade upp sig på hans kor och anmälde honom varje sommar till länsstyrelsen för kontroll. Anonymt men sedan erkände hon för hon hader rätt. Vårens första svala brukar bonden kalla sommarens ankomst. Det blev första anmälningen av Helle Klein i stället Sedan blev hon prelle ochmeanmälningarna fortsatte8i

  3. A. L. och hans gelikar bör lära sig att självgodhet inte är lika med godhet. De skulle behöva gå kurs i medmänsklighet. Planlös mänsklighet i allmänhet kan tom. vara grymhet. Det finns många brottsoffer, som indirekt orsakats av självgoda ansvarslösa politiker, där s mp, vänster och globalister tävlat i att skövla svenska skatteresurser i asylpolitiken. En oförlåtlig avsky mot svenska skattebetalare har pågått under flera år. Har någon förstått orsaken till det utbredda självskadebeteendet i svenska samhället? Inte jag. Jag klassar det, som en form av akut mentalsjukdom liknande det s.k. Stockholmssyndromet vilket inte var en klockren analys har jag hört. Offren var livrädda för att dödas, därav lojaliteten mot brottslingen. Det personliga våldskapitalet ägdes av brottslingarna, så offren hade inga alternativ. Det sjukliga syndromet eldas dessutom på och uppmuntras av dessa vänsterskribenter i propaganda och skuldbeläggning. Vi är på väg mot ett rikstäckande Norrmalmstorgsdrama, Malmö har börjat starkt. Varning, säger jag.

  4. Filosofen och sociologen Ernest Gellner påpekade en gång att solidaritet står i omvänd proportion till rationalitet.

    Ju mer vi vill visa oss solidariska med en idé, desto mindre utrymme har vi för ett kritiskt förhållningssätt till samma idé.

  5. Det lämpliga straffet för Anders Lindberg och hans gelikar är att låta dem leva som de lär. Jag skulle tro att de blev rehabiliterade fortare än kvickt.

  6. Avskydd är ett fel ord, jag tror att man mer är överseende med Anders svaga argumentation i hans desperata försök att svartmåla SD, och framhålla S. Ett lätt förakt kan man skönja, beroende på hans ovilja att säga sanningen och erkänna sina lögner, osanningar och en hel del svammel i hans ledarspalter. Anders har blivit en mer tycka synd om person, som försöker hålla dom riktlinjer han fått tilldelad, men kan inte hitta kraft av sin intelligens för att genomföra det. Han är en exemplar av den spillra som återstår av socialdemokratiska partiet.

    • Förakt och brist på respekt. Sedan tänker jag hur i —landets största tabloid kan ha denne gosse att sprida sitt politiska budskap. Om ledarsidornas chef får sprida ett politiskt budskap som bygger på ren lögn, kan läsaren då förvänta sig att andra delar av tabloiden stöder sina nyheter på faktabaserad rapportering?

  7. Märkligt gäng dom på SVT, be om ursäkt när man för en gång skull säger sanningen.Vem älskar Anders L mer än Helle Klein!

  8. Anders Lindberg den bästa reklamen för RFSU, han är inte avskydd av alla. Det finns alldeles för några som förespråkar om honom för att använda kondom

  9. Hur mäktiga dessa journalister, som egentligen är nollor, är i Sverige visas av hur just en nolla och obehaglig typ som Anders Lindberg är ledande person i det svenska etablissemanget. Sveriges journalistkår är ett homogent skrå som skyddar varandra. En tvångsfinansierad supermassiv institution som SVT/SR har så mycket makt och kontroll över den informationen son de flesta svenskar mottager att inga politiker vågar utmana den. Svenska politiker är tydligt rädda för Sveriges journalister.

  10. För att integration skall fungera så måste de boende i landet som främmande folk kommer till kunna lita på de inkommande, alla deras papper skall vara i ordning, att de har jobb och försörjning……………..inget av detta har skett i Sverige !
    Kan inte ens kallas för dårhus , för där var det säkert bättre kontroll ? !

  11. Blev rekommenderad att lyssna och se på opinion…………varför undviker i princip alla att tala klarspråk ?
    Problemet är inte fattigdom …..problemet är att vi har tagit emot på tok för många och under alldeles för lång tid…………folk som helt enkelt inte passar in i vårt samhälle !
    https://www.svtplay.se/video/18949610/opinion-live/opinion-live-sasong-6-16-aug-21-35?start=auto
    Ont om tid börja titta vid cirka 12 minuter på tidslinjen.
    De som rasar in i våra samhällen är inte arbetskraftsinvandrare och tyvärr så har det varit lika illa under många decennier , vilket någon av deltagarna bekräftade, så som jag förstod på hans resonemang.

  12. Totalt off topic men åsiktspolisen #jagärhär som uppbär statligt stöd ger sig nu på SDs facebook-sida

  13. Hur gick det till det här? Det är underbart, men på SVT! De lär ha bett om ursäkt på någon SVT-blogg. Nåja, även en blind höna hittar ett korn, sägs det.

  14. Domedagen….VAL 2018…närmar sig! 👍

    Ps. Låt valet komma fort, en dag utan förstånd, är en bortkastad dag.

Kommentera