Drottning är död – Aretha Franklin blev 76 år

GOTT OCH BLANDAT. Sångerskan Aretha Franklin har dött. Hon blev 76 år gammal och har rankats som världens bästa sångerska

Aretha Franklin föddes 1942 i Memphis, Tennessee, USA. Hennes karriär tog fart under 60-talet. Under nära 40 år var hon den kvinnliga artist som haft flest placeringar på den amerikanska Hot 100-listan. Under sin karriär samlade hon på sig 18 Grammys och blev den första kvinna att väljas in Rock ’n’ Roll Hall of Fame 1987.

14 thoughts on “Drottning är död – Aretha Franklin blev 76 år

  1. Slapp av svenskar, ni har en drottning, hon heter Silvia. Aretha var en bomullsplockar från USA, vem fan bryr sej?? Det er så falskt att jag måste spy, folk som aldrig ens har mött kjärringen ska prata om hur fantastisk hon var och hur illa det är at hon är borta. Bu-hu.

    Slutar aldrig förvåna mej över detta fenomen, så fort folk dör så är dom så vansinnigt goda och snälla. Alla ska prata om vilken fantastisk människa det var. Jag tycker folk är rövhål oavsett om dom lever eller inte. Att dom dör gör ingen skillnad.

  2. Skottskador ger ökad kompetens säger Sydsvenskan?
    Då bör Chefs redaktör o journalister på den tidningen se upp,
    för där finns uppenbart ett kompetensunderskott på den tidningen?

    • Ja fan va illa det här är, verken du eller jag har någonsinne mött gumman, aldrig hatt någonting att gjöra med henne, men nå tycker jag vi ska setta oss ned och gråta och skrika och bete oss som idioter. Fan vilket tap, hur ska världen överleva detta? Bu-huuuuuuu.

  3. Vi som kommit upp i åldern tycker det är mycket tragiskt och saknar Aretha, men så är livet.Vi lever och vi avlider och vissa har haft förmågan att trollbinda en hel värld med sin sång.Att olika kända personer avlider kanske ger många en tankeställare att vi alla är dödliga oavsett ålder. Ta väl hand om er livet är en gåva.

    • Instämmer med er båda tidigare… Har en gång i livet,haft nöjet få närvara vid en av hennes konserter.En upplevelse,som lever kvar i mitt minne.

Kommentera