Stenkastning mot polis i Gottsunda, Uppsala

BROTTSLIGHET. En polispatrull utsattes under kvällen för stenkastning. En person identifierades och misstänks nu för försök till skadegörelse och försök till våld mot tjänsteman. Den misstänkte är en man född 1993.

Polisen

Om Gottsunda på bloggen…

-Pettersson säger att det är bra drag i de mångkulturella paradisen, två skottlossningar, stenkastning, lite rån och andra trevligheter det senaste dygnet…

7 thoughts on “Stenkastning mot polis i Gottsunda, Uppsala

  1. Mig- MSB- och Polischefens förslag: omskär alla poliser för mer acceptans av alla nya adelsmän som kastar sten. IS-skägg har redan de flesta ”poliser” (kanske därför de aldrig utvisar trots att är deras uppdrag)

  2. Heja heja! Öka invandringen så blir det kanske mindre våld… Våldtäkter… Och kriminalitet. Nyss läste vi att det är de rika droganvändarnas fel att folk skjuter varandra och slänger handgranater. Och sen kan de som har pengar köpa lägenheter! Vad är detta för samhälle?

  3. Jag tycker att Margot ska ställa upp som frivillig murbräcka, framför Kling o Klang. Hon är ju svag för stenkastande palestinska muslimer.

  4. Omedelbar utvisning utan några krusiduller .Kastar man stenar mot polisen då har man ingenting att göra i en civiliserad land . Rösta rätt i september inte för Sveriges undergång.

Kommentera