SD-valarbetare angripen av fyra unga på Odenplan

VALET 2018. Fyra unga personer, som uppges vara under 15 år, har hoppat på en valarbetare för Sverigedemokraterna på Odenplan i centrala Stockholm.

– De började kasta glåpord och kalla oss rasister. När en av våra killar gick fram och sa att de skulle avlägsna sig, så tog de en cykel och kastade på honom, säger Peter Wallmark, SD-ordförande i Stockholm stad.

Polisen har upprättat en anmälan om misshandel, men personen behövde inte föras till sjukhus.

Polisen

-Pettersson ser att det står att personerna uppges vara under 15 år. Hur gammal är Henrik ”Pizzaekonomen” Schyffert, han bor i närheten…

12 thoughts on “SD-valarbetare angripen av fyra unga på Odenplan

  1. Så agerar vänsterpacket när argument och sakkunskap sinar….Våldet tages då till hjälp ! ;(
    Inga svarta rubriker i PK-organen,likt de som NMR belastas med,när de lagligt delar ut sina valbroschyrer.
    Fy f-n vilket land Absurdistan utvecklats till.

  2. Det är nog regering tillsammans med vänstern, som skapar ett odemokratiskt pöbelsamhälle. Den identitetspolitik, som bedrivs är samhällsfarlig och pekar ut offer för spontana hatangrepp på gator och torg.
    Urusel trygghet i en ny tid….

  3. Finns det frivilliga som vill följa med och ”läsa ” valpropaganda.Det är så mysigt att få studera i fred på kvällskvisten de olika partiers lögner.

  4. Off topic

    När diskussionen om kriminaliteten pågick i SVT var den aggressiva vänsterkvinnan av utländskt härkomst på och krävde att det skall finnas övervakningskameror i Falsterbo bland annat .De rika är skulden till knarkhandel, sade hon. Kom ingen av politiker som var representerade på att säga att i dessa rikemansområden finns kameraövervakning nästan överallt. Bara en tanke!

  5. Är det s.k ensamkommande och myndigheterna säger att de är under 15 år så är de med Svenska PK politiker/myndigheter tideräkning garanterat över 23 år.

    • Det bör finnas på varje plats en som filmar vid sidan om då vi vet att SD är så utsatta. Vi måste arbeta aktivt för att få ut budskapet från SD över hela Sverige.

  6. Odenplan…Finns säkert gott om övervaknings-kameror där, om det nu skulle finnas något intresse från ordningsmaktens sida. Figurerna finns nog annars i vänsterkretsarnas gömmor. De antidemokratiska metoderna var ju faktiskt utlovade av ung-kommunisterna. Alltså det ”goda hatet”.

  7. Tror ingen vill höra och se honom mer, han kan flytta till Kina eller Nord Korea och fortsätta kasta saker.
    En dåre i sin rätta roll…som idiot !

    Val 2018…för STOPP AV IDIOTIN !

Kommentera