IS kalifat finns inte längre, det har flyttat till Europa

ISLAM. Under en period 2014 såg IS ut att vara oslagbara, men fyra år senare finns det inte mycket kvar av terrorsektens så kallade kalifat, skriver Shiraz Maher i The New Statesman.

Efter svidande förluster av Mosul och Raqqa har stora delar av IS dödats eller tillfångatagits. De kvarvarande medlemmarna, troligen flera tusen till antalet, har dragit sig tillbaka och försöker omgruppera på gränsen mellan Syrien och Irak, skriver Maher men konstaterar också att ”hotet mot europeiska städer fortsätter att vara akut”. 

-Pettersson säger att delar av kalifatet har flyttat till Sverige och här får de hjälp, inkl. skattebidrag för att slicka såren och omgruppera.

Det är märkligt att inte detta diskuteras i valrörelsen. Alla muslimer är inte terrorister men det är islam som skapat grupper som  IS, Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och allt vad de heter. De är alla produkter av islam och de följer koranen.

Vi har visserligen börjat diskutera invandringen men det räcker inte, det är en väldig skillnad på folk och folk.

Vi lägger miljoner på föreningar, organisationer, utredningar, enskilda och allt mellan himmel och jord för att motverka islamofobi, afrofobi, antiziganism för de stackars människorna är förtryckta och diskriminerade av det vita majoritetssamhället påstås det…

Varför islamofobi?
Varför Afrofobi?
Varför antiziganism?

Varför ingen asiafobi? Kan det bero på att asiater skaffar sig arbete och anpassar sig till livet i Sverige? Vad ska vi göra åt det? Kan ingen lägga några miljoner på en utredning, vi kan inte ha invandrare som det inte är problem med, människor som skaffar sig jobb själva, utan Arbetsförmedlingen, Migrationsverket och andra myndigheter, det går inte…ut med de arbetsamma och skötsamma…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “IS kalifat finns inte längre, det har flyttat till Europa

  1. —- och socialdemokraterna skrev kontrakt med Muslimska Brödraskapet 1999 !

    Det har varit en märklig utveckling i vårt land på senare tid!
    Varför?

  2. USA, Saudi och Israel använde terrorister för att få till en regimförändring i Syrien, om Assadregimen hade fallit skulle det ha bildats ett kalifat med stort inflytande av IS.
    Nu gjorde SAA motstånd men läget var mycket kritiskt 2015 men då begärdes hjälp från Ryssland och Iran som ställde upp och idag är terroristerna i princip utslagna i Syrien tack vare Ryssland och Iran.
    EU ställde upp på USA:s och stoppade inte terroristerna i tidigt skede, som borde ha gjorts.
    Assad sökte hjälp från EU men det var för döva öron, därför är EU:s flyktingproblem från Nord Afrika och Syrien till stor del självförvållad.
    Det fanns ingen orsak att mörda Ghadaffi som Nato låg bakom, och skapade flyktingproblem från Afrika till Europa.

    • De som försåg terroristerna med träning, vapen, löner m.m. är också ansvariga för terrorismens spridning till Europa.

      • Assad sade på mycket tidigt stadium att terrorismen måste stoppas, annars kommer den även at spridas till Europa.
        Assad fick helt rätt men ingen i Europa ville lyssna på honom istället såg de helst att han blev störtad.
        Nu sitter Europa i ett riktigt elände, som de aldrig lär komma ut från.
        Svenska politiker såg det som billiga röster och stimulerade importen.

  3. Klart de har, de är vi som har sjukvård ett samhälle som fungerar, klart att de känner sig åsidosatta när vi lyckas men inte dom.

  4. https://imgl.krone.at/scaled/1753743/v4a6bca/630×356
    I gårdagens Krone fanns ett reportage kring hur dessa 10.000-tals terrorister,nu organiserar sig Europa runt. Exemplet kring denna Marockanska grupp,är bara en av många som hotar döda oss.
    Speciellt svårt för polisen,eftersom dessa IS-terrorister lever under olika uppgivna identiteter,och reser fritt om i de olika EU-länderna,vilket gör det svårt att följa dem.
    https://www.krone.at/1753683

Kommentera