Moderat ”svennejävel” misshandlad av gäng

INSÄNDARE. Malmö 11-8-2018. 

Till Mattias och Sophia Liedholm, moderata förkämpar för mångfald

Läste om dig och ditt möte med den mångkultur du kämpar för i senaste numret av Nya Tider och på Petterssons blogg. 

Bilden från Mattias Liedholms Facebook

Måste erkänna att det gläder mig att just en sådan som du åkte på däng från dom mångkulturella ”nysvenskarna” som du kämpar för. Ser fram emot att fler likasinnade som du får vara med om liknande möten.

Du skall veta att du kom billigt undan. Många av dina landsmän har t om fått sätta livet till för att inte tala om alla svenska kvinnor och tjejer som har blivit både misshandlade och våldtagna av dina mångkulturella ”nysvenskar”.

Förstår inte varför din hustru Sophia som tydligen också är en förespråkare för mångkultur är så upprörd över mötet med dom trevliga ”nysvenskarna”.

Hon skriver tydligen följande på Facebook : ”Jag vill hata dig för att den man du kallar svennejävel och ger dig på är en man som brinner och kämpar för mångfald i sin vardag. Att just du skall ha lika rättigheter som alla andra”.

Du skall inte visa hat mot dessa våra nya medborgare, Sophia. Du skall istället tacka dom för att dom inte visade upp alla sina mångkulturella färdigheter för då hade du kanske idag varit änka. Det ödet har drabbat många andra svenskar efter ett möte med den mångkultur du och din man vurmar för.

Förmodar att lågan och kämpaglöden för mångfalden har falnat en smula nu. Eller?

Tydligen så har du Mattias också polisanmält en man som inte gillar Prideparader med dess innehåll av allehanda perversiteter och onormala inslag.

Jag ogillar också denna onormala företeelse som sprider sig i vårt samhälle och i stort så har jag samma inställning som mannen du anmält.

Så du får gärna polisanmäla mig också för min inställning och för att jag har skrivit detta mail till er.

Eftersom du tydligen är en ledande gestalt inom Prideparaderiet så vill jag passa på att fråga dig om det inte är dags att även pedofiler får vara med i paraderna?

Dom är ju också människor och alla människor har ju lika värde, eller hur?

Hoppas att du kan ge svar på mina frågor.

Tills dess så önskar jag dig Mattias en snabb tillfriskning och många nya intressanta möten med mångkulturen.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten boende i Malmö

Sandor Herold vid ett annat tillfälle…

19 thoughts on “Moderat ”svennejävel” misshandlad av gäng

  1. Intressant att se hur lite som står bakom Sandors ord i verkligheten. Jag läser hans insändare om mig, och jag lyssnar på radions inslag när han möter en politiker han brukar skriva hatbrev till. I alla dessa sammanhang menar Sandor att han hoppas att den han skriver till ska svara så att det blir en dialog. Jag har både svarat här, och direkt till Sandor på sms. Konstigt vad spak och tyst Sandor blir när man väl kontaktar honom?

  2. Jag vill tacka dig Sandor, och alla andra tusentals, som fått mig att öppna ögonen efter att ni berättat för mig att jag är en landsförrädare som förtjänar att jag blivit misshandlad och att jag förhoppningsvis dör av skadorna.

    Jag har nu äntligen förstått att jag gjort fel i hela mitt liv. Jag har stöttat lokalsamhället genom att engagera mig för mina medmänniskor. Jag har hjälpt grannar med olika problem. Jag har kämpat för att byskolan skulle räddas från nedläggning. Jag har lagt massor med år åt att träna barn i fotboll. Jag har stöttat hockeylaget med att sälja korv och kaffe. Jag har gått på tusentals med möten som lokalpolitiker (de flesta utan ersättning) för att jag trodde jag kunde hjälpa till att bygga ett bättre samhälle.
    Allt detta gjorde jag utan att bry mig om vilken härkomst mina medmänniskor hade, vilket kön de hade, eller vem de valt att älska.

    Återigen tack för att jag nu förstår vad jag ska göra.
    Jag ska så snart som möjligt lämna detta landet. Jag ska sälja mina tillgångar, ta med min intjänade förmögenhet och intjänade pension till ett liv i ett land där jag inte behöver betala en massa skatt. Allt ska gå till mig, jag ska sluta vara en av de hårt arbetande medborgarna som betalar flera gånger mer i skatt än vad jag får tillbaka av samhället.

    Tack Sandor mfl.

    • Du behöver inte överdriva, där är säkert ingen som önskar att ni ska försvinna ur landet, men du har kanske fått en ögonöppnare om att många har råkat betydligt värre ut än du, hur många har inte fått sätta livet till bara för att hela världen , oavsett vem man är ska ha fri tillgång till landet, och där många tackar landet , med just sådana behandlingar du råkat ut för. Vi är också många som varnat för att släppa in människor utan någon som helst kontroll, och för
      det fått ta emot oförskämdheter, bli kallade rasister och andra
      oförskämda tillmälen.

  3. Vad innebär ett brett stöd från väljarna för ett parti i den riktiga verkligheten, det är väl vad politiken verkligen leverarar som räknas inte antalet % ?

  4. Ja ungefär som om det inte har hänt andra än Mattias,?

    Jag vill gärna fråga Mattias och hans kärring hur tror
    ni den 13 åriga flicka som råkade ut för fyra Somalier, som
    grovt våldtog henne gång på gång så att hon fick sitt underliv
    förstört, hur tror ni hennes liv kommer att gestalta sig, bara
    för det kravlösa Sverige, som ni representerar släpper in all
    skit som vet om att dom kan bära sig åt hur dom vill, i dom fall
    straff förekommer är dom löjliga att det närmast kan betraktas som en klapp på Axeln? Ni tillhör säkert skaran som skäller alla som sett vart det barkar hän för rasister? Nu har ni själva fått ta del av det Mångkulturella undret, lev med det. Jag tycker inte synd om er! Och lär er för fan att lyssna på mer än er egen röst!

    • Hur kommer dagens Sverige istället att se ut den dagen SD har räddat landet, någon som vet eller tror sig veta ?
      Vore bra att veta innan valet om det är värt att lägga en röst på J.Å eller inte, annars blir det AFS i September.

  5. Det kan bli en riktig smäll när teori möter verklighet.
    Någon har kanske glömt att tala om för Mattias att Fredrik Reinfeldt har avgått och M har girat om på ny kurs igen.

  6. Sandor hoppas att du ursäktar mig för att jag avviker från det ämne som du belyser, jag orkar faktiskt inte med att kommentera dessa hycklare.
    En bekant visade mig på en artikel idag, den var ju trevlig handlade om rekordskörd av äpplen.
    Nu till saken, vem och vilka plockar frukten……….det kommer fruktplockare från Polen och de Baltiska staterna, de arbetar för att tjäna pengar och de är skickliga plockare !
    http://www.ystadsallehanda.se/simrishamn/2018-kan-bli-ett-rekordar-for-odlarna/
    Alla de MENA -folken som driver runt i de skånska städerna i horder………hur arbetar de ?
    Nej just det , är de inte anställningsbara……är deras förmåga endast begränsad till att lyfta bidrag som andra har arbetat ihop ?
    Kanske finns de till för att myndighetsfunktionärer och andra i samma sfär skall kunna lyfta sin månadslön ?
    Är invandringsindustrin nu Sveriges största ”Ebberödsbank” ?

Kommentera