Nu är socialisterna skakis


Tobias Billström sticker gärna ut hakan med uttalanden som rör om i grytan.

Han läxades upp offentligt av Fredrik Reinfeldt efter sitt uttalande om ”volymer” och nu får han skit av socialisterna när han kliver upp ur sandlådan och agerar som man förväntar sig att politiker ska agera.

Det är naturligtvis inte lätt att vara moderat när väljarna flytt till SD i hundratusental och när SD idag är ett större parti. Vi vet alla att SD:s intåg i riksdagen lamslagit hela den politiska agendan, att Sveriges journalister drömmer våta drömmar om ”kontroversiella uttalanden” från SD-representanter och hur alla partier kryper ihop av rädsla om så bara ordet ”samarbete” nämns i samma mening som ordet Sverigedemokraterna. Pinsamt och ynkligt förstås, men vänsterns reaktioner efter Billströms uttalande bör ses med ett underliggande skratt.

Följ gärna konversationerna på twitter.

Låt oss börja med utrikesminister Margot Wallström (S) som tydligen lovordade samhället för att de tagit emot alla tiotusentals ensamkommande. Är det inte raka besked väljarna vill ha? Hur många av er vet vad Centerpartiet och Liberalerna vill? För att inte tala om sossarna själva. Vilken regering är det de strävar efter och vilka vill de samarbeta med?

Partikamraten Mikael Damberg (S) vill förstås inte vara sämre. Stefan Löfven som är garanten för att både Mp och V fått makt och inflytande. Vad säger Annie och Jan om det?

Partiets ungtuppar hakar förstås på. SSU:s ordförande Philip Botström medger indirekt att en röst på S är en röst på Gustav Fridolin. Frågan är om en röst på Annie och Jan också är det?

Inte vill Jonas Sjöstedt (V) vara sämre, ni vet han med ungdomsförbundet som vill rasera demokratin som det svenska samhället bygger på. Fast jag undrar om han tagit några glas rödvin innan han twittrade. En röst på M är en röst på M, precis som en röst på V är en röst på V.

Sandlådan är fortfarande befolkade av vuxna människor som kallar sig politiker.

 


13 responses to “Nu är socialisterna skakis

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: