Mr Bean stödjer Boris Johnson

I veckan fick Storbritanniens f.d. utrikesminister Boris Johnson utstå massiv kritik för sitt uttalande om burkor.

Johnson skrev i en krönika att kvinnor iklädda burkor ser ut som brevlådor. Ni vet vilka ord man klistrade på honom. Nu får Johnson stöd av en av vår tids populäraste komiker, Rowan Atkinson.

Rowan ”Mr Bean” Atkinson säger…

”Som en livslång förmånstagare av friheten att göra skämt om religion tror jag att Boris Johnsons skämt om bärare av burka som liknar brevlådor är en ganska bra”

Daily Telegraph

Tveklöst finns det fler komiker som rasar över den censur som drabbat komikervärlden, även i Sverige.. Rädslan för att skämta om vissa grupper har nog lamslagit hela scenen och gjort den oerhört politisk korrekt.

Apropå kritik mot muslimska kvinnors sätt att klä sig.

Fast det var då det!

8 thoughts on “Mr Bean stödjer Boris Johnson

  1. Ja, att de båda är komiker är ju redan bekräftat men Rowan Atkinson är intelligent till skillnad från JOBO. Han är en total byfåne med noll koll och att han för en gångs skull träffat rätt beträffande de vandrande brevlådorna förändrar inte saken.
    Theresa May är en ännu större idiot men hon är inte ens rolig.

  2. Scoutrörelse! Jag säger som Mr Bean sagt, man ska bara be om ursäkt för ett dåligt skämt. Och Jonas Gardells skämt var bara plumt och tramsigt. Dåligt med andra ord!

  3. Ja Jonas , var du rädd om halsen, det går inte att skämta om
    denna vridna religion, därför förstår jag inte att sådana som du
    välkomnar denna religion som om det var vilken religion som helst.
    Det är den inte !

  4. Jonas G är nog uppsatt på muslimernas kränkningslista så de vet vad som skall göras när de erövrat riksdagen

  5. Samtidigt kritiserade Boris Johnson det Danska burkaförbudet viket var huvudbudskapet. Det om brevlådor lade han till som en liten knorr på slutet men tillräckligt för att få allha lättkränkta humorslösa idioter att gå i taket.

Kommentera