Den röda kommunen Oxelösund plockade bort det rödaste från hemsidan…

VALET 2018. Som ni kanske såg igår gjorde Oxelösunds kommun reklam för ett politisk parti på sin hemsida. Det är bortplockat nu liksom det privata telefonnummer som användes.

Det är bra att det ordnade upp sig relativt fort, men mannen bakom, Patrik Renfors, vänsterpartiets gruppledare tillhör inte de skarpaste knivarna i lådan.

Patrik gillar inte SD och har sagt att det inte kan vara kul för invandrare att se SD reklam i kommunen, om nu invandrarna vet vad Sverigedemokraterna står för så får de kanske lära sig vad demokrati är.

Annars vet jag en grupp flyktingar som hatar att se Patriks parti, Vänsterpartiet, göra reklam. De människor som flydde från Ungern 1956 och Tjeckoslovakien 1968 har inte mycket till övers för kommunister som Patrik och hans pollare.

Läs gärna om när Vänstern stödde Hitler

Så här ser det numera ut där kommunisterna hade sin reklam

TIDIGARE 2018-08-09. Man vet att man bor i en röd kommun, när kommunens hemsida används för partipolitik…

VALET 2018. Oxelösund blev stad och egen kommun 1950. Sedan dess har socialdemokraterna styrt, de senaste mandatperioderna med hjälp av Vänsterpartiet. 

Oxelösund har en sajt Visit Oxelösund där olika arrangörer får lägga ut vad som händer i den lilla staden. Dock är politiska budskap inte tillåtna.

Sidan sköts av Kultur och Fritidsnämnden i Oxelösund där Patrik Renfors är ordförande. Patrik är också gruppledare för Vänsterpartiet i Oxelösund m.m.

Snart är det dags för Vänsterpartiets valupptakt i Oxelösund.

”Kom på Vänsterpartiet i Oxelösunds valupptakt på Järntorget 11 augusti 12.00-15.00.

Förband är Dick Lundberg och Patrik Renfors. Sen blir det rockvisor av ”punkfarfar” Johan Johansson (KSMB).

Det blir också lokalt tal av gruppledaren Patrik Renfor, regionalt tal av landstingets gruppledare Lotta Back och rikksdagsledamot Lotta Johnsson Fornarve.

Huvudartisten: Johan Johansson har verkat som soloartist sedan 1988 och har gjort det mesta bland det bästa inom Svensk musik under fem decennier.

Har har spelat och skrivit låtar med bl a KSMB, Strindbergs och John Lenin, procucerat artister som Stefan Sundström, Lars Winnerbäck, Kjell Höglund, Sanna Carlstedt, De Lyckliga kompisarna, Dick Lundberg, Carl-Johan Vallgren, Ola Aurell, Dan Viktor, Ellinor Brolin och många andra.

Johan har även skrivit två böcker, arrangerat festivaler och gjort en hel del annat dumt här i livet. Och än är den inte slut.”

Står det på kommunens hemsida, ni vet på den sida där inga politiska budskap är tillåtna.

Inte nog med det, på samma sida hänvisas till Oxelösunds turistinformation,
61381 OXELÖSUND.
Telefon: 0704-770144

E-post: turism@oxelosund.se

Inte så konstigt kanske, men telefonnumret ovan går inte till kommunen utan till Ingela Wahlstam, visserligen anställt på kommunen men aktiv i Vänsterpartiet också.

Så går det till i vår lilla kommun. Det var för övrigt Patrik Renfors, gruppledaren för vänsterpartiet i Oxelösund som kallade en företager i Oxelösund för nazist för att han hyrde ut lokal till Sverigedemokraterna, att han hyrde ut till socialdemokraterna, alliansen, och många vänsterpartier också hade ingen betydelse.

 Om Patrik Renfors (V) på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Den röda kommunen Oxelösund plockade bort det rödaste från hemsidan…

  1. Arbetarpolitik verkar mest gynna SD. ” jag har läst det förr” o ingen är felfri. Visst men rättar man till sina fel så minskar SD och S ökar. MEN det vill man inte. Som man bäddar får man ligga min vän. Valet blir därmed stenhårt och kan sluta hur som helst. Har inte S några rådgivare längre?

  2. Sossarna hånskrattade åt oss för att vi var fattiga på 90-talet. Sossarna lät mig leva tandlös i sex år pga. landstingets mediciner på 2000-talet. Fast Löfven säger: När du är som svagast skall samhället va som starkast. Dom driver alltså med oss! Jag röstar i detta val på KD. Mest för att dom som enda parti föredrar statlig vård. Kan nämna i mitt bråk med landstings-sossarna att sosse ledaren tvingades sluta på egen begäran 2010. Plötsligt hade landstinget en halv miljon över till honom. Vänskaps-korruption?
    På väg hem från Järntorget träffade jag en äldre kvinna med rullator. Hon sa jag kommer att rösta på SD som sossarna burit sig åt mot oss gamla o sjuka. Hon nämnde ordet HYCKLERI också. Blir KD kvar kanske vi kan bli av med Löfven. STORHYCKLAREN!

    • Jag har en känsla att jag läst detta förut.
      Att inga partier är ofelbara är naturligt,
      Men vilka partier eller parti bevakar ens intresse nu.
      Det är frågan, de kristna, de besuttna, de rädda eller de som är och tar de lågbetaldas intressen på allvar?

  3. Lagar är nog bara till för vanliga människor, RÖDINGARNA tror att dom står på ett högre plan och behöver därför inte bry sig om sådant som dom själva varit med och plitat ned? En sorglig samling!

  4. Näe det såg jag inte men jag ser att bloggen driver än kampanj mot socialdemokraterna, de vill locka över folk till SD med en överdriven propaganda. Bloggen hoppas att arbetare skall överge S , men S D är bett borgliga parti och borgerliga partier gynnar oftast de besuttna.

  5. OT: Nu pratas det om att MP ökar pga den varma sommaren. Jag blir så jävla less. Det finns inget som säger att det är miljöförstöringen som är orsaken. Förra året var rekord kall. Och även om det hade med miljöförstöringen att göra så är inte MP som drar dit massor av folk rätt parti. De är ju för i helvete skadliga för miljön. Sen är Sveriges påverkan försvinnande lite i sammanhanget. Dessutom kommer skatter på allt möjligt tynga ner oss svenskar så att folk inte kommer ha råd att leva. Helt i onödan eftersom det inte kommer ge någon effekt alls. Fan att det finns så blåsta människor. Och media jobbar på högtryck för att stötta MP. Jag blir så arg på denna dumhet. Svenskarna förtjänar bättre än det här!

      • Det är sant att det inte varit varmare på 260 år. För 260 år sedan fanns inga bilar, inga flygplan eller fabriker som spydde ut föroreningar.
        Vad orsakade dåtidens värmebölja?

    • De infantila´s gäng, Gustav o Isabella(mp), måste ha blivit drabbade av hybris. Med tanke på att lilla Sverige endast representerar 0,15% av befolkningen på klotet, är det ju väldigt märkligt att våran väderlek i några veckor, skulle vara avgörande för all världens klimat för evig tid !!! Samtidigt som vi har svettats, så har det varit kallt på andra platser. Förra årets sommar var inte mycket att hurra för, men då höll mupparna tyst. Det var ju icke ett lögnaktigt valår. Slutsatsen bör bli att de är lika desperata som 1988, när de blå-ljög sig in i riksdagen, med säl-bluffen. Fy på er, att utnyttja de virusdrabbade stackarna för egna skumma syften. Till sist ett tänkvärt citat av Leonardo da Vinci : ”Din makt kan aldrig bli större eller mindre, än makten över dig själv”.

  6. Läste på Text-TV om att (m) hade fått sina valaffischer nedrivna i Staffanstorp. Oavsett vem som är skyldig till det odemokratiska hat-dådet, så deklarerade ”ung vänster´s” representant att hon tyckte det var Rätt Gjort !!! Man tar sig för pannan. Anarkister i f.d. demokratin Absurdistan.

    • Tänk om AFS eller SD sagt detsamma, vad hade 7 klövern dess knähund PK-media och det övriga mångkulturälskande etablissemanget sagt då ?
      I en äkta demokrati finns inte plats för Ung Vänster, Kommunism, Nazism och Fascism men i Sverige finns det tydligen en acceptans för bland annat Ung Vänster.

Kommentera