Annika Strandhäll (S) klagar


VALET 2018. Annika Strandhäll, socialminister, Idrottsminister, socialdemokrat, facklig förbundsordförande, noll arbetslivserfarenhet utanför sosse-sfären är sur och ljuger. 

Strandhäll har blivit kallad nedanstående för att hon sprider lögner om AfS utskick av en valfolder, damen påstår att reklamen var riktad till ”adopterade och utlandsfödda” och det ligger fortfarande kvar på hennes Twitter.

För övrigt är det du kallas nedan snällt jämfört med vad ni socialdemokrater kallar era motståndare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 


15 responses to “Annika Strandhäll (S) klagar

 • ruben

  Konstigt, att svenska medborgare, som varit med sedan födsel, växt upp, utbildat sig, betalt skatt, accepterat välfärdsstaten jobbat och villigt varit med i att bidra till nationen hela sitt arbetsliv. Miljontal av dem är SD-väljare och blir nu tilltalade rasister eller nazister av ministrar i regeringen. Vad pågår i Sverige? Tonen är hemsk och jag känner det som att vänsterfascister anger den. Det är bara att se inslaget när RFSL under pride, hade en utfrågning av partiledarna och SD var inte inbjuden men representerades av en elefant. Jag accepterar inte hur regering och vissa myndigheter/organisationer bär sig åt.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Med det förståndet och hennes uttalanden, så måste man vara inkvoterad. Hur ska man annars ha fått en sån position ?

  Gilla

 • The proud swede

  Vad gnäller hon för? Det stämmer ju!

  Gilla

 • ladulaas

  Att Kasselstrand kallade Annika Strandell för ”sossebimbo” måste ses som en komplimang, med tanke på vad hon verkligen är…

  Gilla

 • Utvandrad

  Lika slug som en daggmask.

  Gillad av 1 person

 • Roland Karlsson

  Pratminister utan verklighetsförankring. Psykiatrin där är hon totalt okunnig men försöker ändå prata bort problemen. Hon är bara SORGLIG!

  Gilla

 • KENT

  Att hon är häxa tror jag inte i övrigt så är beskrivningen korrekt.

  Gilla

 • Paul

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Statsminister Stefan Löfven lovade Europas lägsta arbetslöshet när han tillträdde. Men istället går allt fler länder om Sverige genom att ha lägre arbetslöshet än vårt land. Sverige låg på 10:e plats 2014, nu ligger vi på 17:e plats.

  Arbetslösheten är 6,2 procent, vilket är lägre än tidigare. Men samtidigt är det högkonjunktur och Sverige förmår inte utnyttja goda tider för att skapa jobb i samma takt som omvärlden.

  Regeringens traineeplatserna för unga skulle ge 32.000 jobb, det blev 500. Snabbspåren för invandrare går också trögt.

  Industrins totala orderingång minskade med 5,8 procent i juni 2018 jämfört med maj, i säsongrensade tal. Jämfört med juni föregående år
  minskade orderingången med 3,5 procent i kalenderkorrigerade tal.

  Totalt gick 545 företag i konkurs i juli månad, en ökning med 48 procent från förra årets 369.

  En ny rapport från Pensionsmyndigheten visar att andelen äldre med relativt låg ekonomisk standard ligger på en nivå om ca 12 procent. För 2017 motsvarar det 245 000 personer över 65 år.

  Jämfört med övriga Norden har Sverige en högre andel pensionärer med relativt låg ekonomisk standard, men i jämförelse med EU har Sverige en andel i nivå med genomsnittet.

  Det är något som inte stämmer i regeringens information till allmänheten om svensk ekonomi, månaderna innan valet.

  Det går bra för Sverige, twittrar S-ministrar ut. Det stämmer dåligt med offentlig statistik. Enligt den går det allt sämre för vårt land, i jämförelse med andra.

  Gilla

 • Mm

  Man får oftast i retur det man utsätter andra för. Den mobbing som sossepartiet ägnar sig åt blir så här, med lite olika språkbruk men andemeningen borde väl ändå en sossebroiler förstå

  Gilla

 • Tony

  Och vad var fel av det som dom sa????Jag vet inte varför
  att när jag ser en bild av Annika Strandhäll, så får jag upp
  bilden av ett djur som säger Bäääää?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  A.S, vad hände och gick fel en gång ?

  Gilla

 • nosferatu

  Tacka för att Strandhäll är sur. Hon har helt andra tankar.
  https://goo.gl/images/q4QYyt

  Gilla

 • Valter

  Hon har väl aldrig visat besitta något bländande intelligens, och det sista tycker jag passar utmärkt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: