Ung vänster och demokratin

Ung Vänster i Göteborg tänker som tidigare nämnts förstöra Jimmie Åkessons valtal.

I veckan revs SD:s valaffischer ned i Härnösand, Piteå och Sundsvall. Jag tror inte det var de borgerliga partiernas representanter som låg bakom detta, om man säger så. Nu drabbas också Moderaterna av detta. I Staffanstorp har flera valaffischer rivits ned och enligt uppgift ligger Ung Vänster bakom.

Revolutionsteorierna finns fortfarande kvar inom kommunismen och de här fallen lär inte vara de sista i valrörelsen. Gissa vilka frågor Jonas Sjöstedt borde utsättas för?

 

7 thoughts on “Ung vänster och demokratin

  1. De är extremister om något.
    De gömmer sig bakom demokratin när det gäller att ta del av fördelarna.
    Samtidigt hatar dem den eftersom den inte tillåter att man agerar efter egen vilja i alla sammanhang.
    Jag känner tyvärr igen det här naiva rättfärdigande sättet hos många unga och det är vänster och miljön som engagerar dem.

    Deras åsikter är alltid rätt, oavsett motargument, och det beror på att de aldrig fått lära sig respekt för andras åsikter och värderingar.
    Idag har du alltid rätt att leva ut dina ”drömmar”, oavsett hur vansinniga eller farliga de är.
    Tyvärr har de fått med sig det här i modersmjölken, troligen är deas föräldrar kommunister eller har sympatier ditåt.

  2. Jag är helt säker på att Jonas Sjöstedt inte får några besvärliga frågor från någon journalist i frågan, det är ju deras folk.

  3. Aktivister som vill förstöra valtal och annat valaffischer m.m,. för andra partier borde låsas in ett par månader innan valet. Släppas ut efter valet. Obligatoriskt inlåsning, av sådana som därtill uppmanar till kriminell verksamhet.Men i det här landet, skulle isåfall vissa partiföreträdare också bli inlåsta. Dom syntes på skammens podie, i evenemanget Prideparaden.

  4. Ung Vänster är inte mycket för respekten av det demokratiska samhället.

    ”Det är korkat att försöka tiga ihjäl åsikter man inte delar”.

    Alice Teodorescu

Kommentera