Pakistansk taxichaufför med fru och barn utvisas på livstid för våldtäkt

BROTTSLIGHET. En pakistansk taxichaufför dömdes på onsdagen i tre och ett halvt år i fängelse för att ha våldtagit en ung kvinna som också var kund i baksätet på sin bil.

På Amager Torv i inner Köpenhamn satt den 24-årige kvinnan i baksätet. Önskan var en resa till Frederikssundsvej, men den 44-årige taxiföraren Shahzad Shariq, men i stället gick färden till grönområde i Brønshøj. Här stannade han bilen, klättrade in till kvinnan och våldtog henne.

Shahzad Shariq kom till Danmark år 2011. Till att börja med arbetade han som diskare, men de senaste åren har han kört taxi.

I Danmark har herr Shariq fru och tre barn.

Østre Landsret dömer Shahzad Shariq till tre och ett halvt års fängelse och utvisning ur Danmark på livstid!

TV2 Danmark

-Pettersson tycker den senare delen av straffet borde vara obligatoriskt i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 thoughts on “Pakistansk taxichaufför med fru och barn utvisas på livstid för våldtäkt

  1. En sådan här muslim kommer undan med 3,5 år – straffet är ett skämt och bevisar att vi är för snälla i Europa. En sådan här muhammedan skulle klubbas ihjäl direkt som de gör i sina hemländer! Hoppas nu att fanskapet verkligen kommer ut och att frun och de tre barnen RESOLUT RESER FÖRE REDAN IGÅR!!!! Det är dags för Europa att VAKNA! Alternativ för Sverige! Rösta på Alternativ för Sverige i september!!!

    • Om frun och de tre barnen reser till Sverige nu under falskt namn och söker asyl vad händer då?? V+MP+S kommer att kräva att de får stanna!!! TÄNK PÅ DET!!!!

      • Det blir araben som kommer till Sverige, och får kramar, pussar ifrån batik-häxorna, då de ser honom som ett barn.
        Samtidigt som Sverige ordnar pengar, bostad och arbete som taxi-chafför igen, för att fortsätta med att ”kulturberika” våra kvinnor och barn.

        Snälla, snälla… låt idiotin få ett STOPP !

        Ps. Danmarks styre är betydligt bättre än Sveriges sk. styre, men Danmark…ni kan bli än bättre…tyvärr, så kan ev. Sverige vara förlorat….Danmark…vill ni ha Sverige ? ….då våran regering ( och del av befolkningen ) redan har kapitulerat inför islamiseringen av Sverige.

  2. Hur kunde han förvärva taxikort? Hon, som blev våldtagen av taxichauffören, skall även ha högt skadestånd från myndigheten, som utfärdat det. Det görs väl nödvändiga bakgrundskontroller, som borde kräva flera år utan brottsliga anmärkningar. Ja jag kan inte reglerna, men antar att det bör vara samma kontroller för alla med liknande kundansvar i verksamheten.

  3. Jag undrar ifall Svenska Myndigheter tycker att det är rätt att
    våldta kvinnor eftersom det nästan aldrig leder till utvisning
    ens efter att det händer igen.
    Vad tycker Sossarnas Expertkommentator Mia, du finner
    givetvis alltid någon förmildrande förklaring varför det är så?

  4. Pettersson får inte narras sådär. Jag trodde först att något hade hänt med svenska myndigheter. I Danmark är det välpraxis.

  5. Danmark är ett föredömligt nordiskt land! Danmark skyddar sina medborgare. Sverige gör precis tvärtom, de föraktar sina medborgare till förmån för MENA-individer med Sverige All Inclusive. Våra s k ”politiker” är landsförrädare!

    Rösta RÄTT, RÖSTA SD

    • Då stenas hon, eller råkar falla ifrån balkongen.
      Samtidigt som arabens närmaste överöser honom med gåvor.
      Sen kan han ta ett par nya fruar.

      Låt idiotin få ett STOPP !

  6. Ot, läste att det inte är ett brott att rymma från Migrationsverkets förvar! Vad är det för ett mesigt land vi har?

  7. I Sverige skulle brottet med nästan 100% sannolikhet inte ledit till utvisning och om mot all förmodan aldrig på livstid.

    • Verbet ’leda’ böjs: leder – ledde – lett / ledd, ej ’ledit’.
      Men det är ursäktligt, det också, eftersom mycket handlar om Sverige.

  8. Utvisning på LIVSTID så rätt och riktigt , har bott nära monstren i UK och det är värre än så , de skulle aldrig ha kommit in !
    De svenskar som besökte mig och jag visade på helvetet de skrek. åt mig ……rasist !

Kommentera