Jimmie Åkesson nobbar Pride-debatt i Göteborg

VALET 2018. Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson tänker inte delta i partiledardebatten med hbtq-fokus under Westpride i Göteborg, skriver Expressen.

Åkessons stabschef Mikael Eriksson förklarar beslutet med att SD nekats att ställa ut under festivalen och att Åkesson inte bjöds in till en debatt under Pridefestivalen i Stockholm nyligen.

– Arrangörerna har varit väldigt tydliga med att Pride inte är ett evenemang för alla, säger Mikael Eriksson (SD).

-Pettersson tycker Åkesson och SD gör rätt som struntar i extremvänstern, det är att agera vuxet att inte leka på genusvänsterns planhalva. SD har nekats att ha en monter i Göteborg och varför ska Åkesson delta när hans partikamrater inte är välkomna på samma villkor som övriga partier, arrangörerna har också gjort klart att de inte gillar SD:s värderingar och att SD:s familjepolitik är olämplig för Pride.

Sverigedemokraterna familjepolitik: Familjen med sin omhändertagande, kulturförmedlande och fostrande roll är samhällets viktigaste och mest grundläggande gemenskap. Starka och trygga familjer är en nödvändig förutsättning för harmoniska samhällsförhållanden. Politikens uppgift är att stötta familjerna utan att inkräkta på deras handlingsfrihet, men också att skapa starka skyddsnät och rycka ut till barnens stöd i de fall då föräldrarna sviker sitt ansvar eller då familjen av någon orsak faller sönder. Utgångspunkten för Sverigedemokraternas familjepolitik är att barnens bästa skall beaktas i alla situationer inom familjepolitikens område.

Läs mer på SD:s hemsida och fråga er vad som är fel med den politiken…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Jimmie Åkesson nobbar Pride-debatt i Göteborg

  1. Vilken fyrkantig skalle denne Aschberg är. Jag menar att han har en fyrkantig skalle – bokstavligen !

  2. SD gör absolut rätt i att inte fjäska för denna löjliga organisation
    har man som i det möte där dom andra partiledarna stod
    som löjliga figurer och viftade med flaggor o pratade skit om
    SD själva lagt grunden för beteendet så ska man heller inte
    förvänta sig att SD kommer när det passar Pride.
    SD s uppgift är att jobba för hela folket, inte för självutnämnda
    intressegrupper.

  3. Hoppas att dom andra intärerna klår upp den jävla muslimen Akilov så fort det ges tillfälle…..

    • Blir inga fler tillfällen, nu väntar en skyddad tillvaro på Kriminalvårdens hotell för Sveriges omtalade terroristen och mördaren !
      Inte kan det trygga och heligt mångkulturella Sverige tillåta att stackars missförstådda kriminella råkar illa ut och därmed inte mår bra.

  4. Ska man tolka detta som om SD med J.Å i spetsen skulle ha ställt upp på det omoraliska PRIDE om alla istället hade varit välkomna ?
    Blir inte riktigt klok på var SD står när det gäller detta årliga maskeradspektakel med folk som har ett behov av att synas och avslöja sin sexuella läggning.
    Blir definitivt en röst på AFS i September.

  5. SD blev portade från att där ha en utställning.
    Men J Å skulle däremot få vara med i en debatt.
    J Å gör helt rätt och kan fokusera sig på viktigare saker innan valet.

  6. Bra val, Jimmie kan väl be dem leta upp elefanten istället. Ser på text-tv att Akilov har fått stryk på Kumla, skål på det!

Kommentera